Dator > online säkerhet checklista

 • online säkerhet checklista


 • Nästan sjuttiofem procent av preteens och tonåringar erkänna att uppleva någon prata med dem olämpligt online. . Med snabbt föränderliga värld av teknik, kan barnen nu få tillgång till Internet med bärbara datorer och personliga mobiltelefoner. Borta är de dagar då föräldrar kan sätta begränsningar på familjens dator eller placera dem i ett gemensamt område med huset. Det är dags för föräldrar att arbeta med sina barn att göra och efter en säkerhet online checklista.

  Godkända platser

  Barn och tonåringar kan komma åt nästan varje plats de vill, med dator eller mobiltelefon. Ange ålder-lämpliga gränser för ditt barn eller tonåring. Ju yngre barnet är, desto mer sårbara hon kommer att vara att av misstag tillgång till olämpliga webbplatser eller till någon uppmuntran henne att göra olämpliga saker. Kolla in webbplatser ditt barn kan vara intresserad leta reda på några åldersanpassad webbplatser som har spel, chattar och andra aktiviteter. Stress ditt barn som du kan och kommer att kolla in några nyligen aktiviteter på datorn eller mobilen om du misstänker en potentiell fara för henne.

  Potentiellt skadliga verksamheten

  Barn i båda ändarna av skadlig verksamhet kan ledas om problem. Inkludera på din säkerhet checklista de saker som ditt barn eller tonåring inte borde delta i. Dessutom bör de uppmuntras att berätta föräldrar när någon uppmuntrar dem att delta i skadliga aktiviteter och också känna sig bekväm i att berätta föräldrarna när en vän är. Vissa av dessa skadliga verksamhet omfattar Sexting (skicka naken eller delvis naken bilder eller video av sig själva över datorn eller mobiltelefon), spioneri (titta på andra genom att peka en mobiltelefon eller dator kameran mot någon), och mobbning.

  sociala nätverk

  Den explosion av online nätverkssajter öppnar upp en ny uppsättning oroande situationer för föräldrar. Din online säkerhet checklistan bör omfatta att föräldern kommer att tillåtas att återförenas med sin webbplats, inte för att spionera, utan att se till raden av prat är lämplig. Förklara för ditt barn att hemlighetsfullt eller olämplig chatta är inte tillåtet. Du får också fastställa att, efter att du har checkat ut sin grupp av online-vänner och har sett kommentarer på nätet, du kan välja att backa ur området och lita på honom för att använda webbplatsen för säker, casual prata.

  bankkonton och kreditkort

  De flesta barn har inte bankkonton och kredit-eller betalkort. Däremot kan en tonåring har dessa. Gör klart för säkerhet checklista som ditt barn ska vara försiktig med att ge kontoinformation till någon online. Om de vill placera en order, kontrollera att det är en pålitlig webbplats. Kontrollera med din tonåring, konton hennes online eller uttalanden när de kommer att se till att inget har påförts kontot hon inte ge tillstånd för. Längs dessa linjer, göra det känt att ditt barn eller tonåring aldrig kommer att använda din bank eller kredit information. Om du accepterar att köpa något på nätet för henne, gör det utan henne se ditt lösenord. Kontrollera din egna uttalanden ofta.


Previous:nothing Next:Socket 478 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur kopiera system filer till en hårddisk
 • hur man installerar DYMO LabelWriter
 • hur man kan återställa en MacBook
 • hur du anpassar en ide till en sata
 • hur man ansluter en brännare & starta om spelaren i Media Player 11
 • NVIDIA GeForce 6150 SE-kortet specifikationer
 • vad är en laserskrivare trumkassetten?
 • hur du låser en lokal hårddisk
 • vad är avkastningen på en patron?
 • Hur man monterar en 2.4GHz antenn till en bärbar USB-