Dator > hur man uppgraderar Gateway P-7805u fx-utgåva

 • hur man uppgraderar Gateway P-7805u fx-utgåva


 • Uppgradering av din Gateway P-7805U FX utgåva laptop för att lägga till hastighet och lagringsutrymme är okomplicerad. Den bärbara datorn levereras med maximala mängden minne, två 2 GB 1066 MHz DDR3-minnesmoduler. Däremot kan du uppgradera till snabbare minnesmoduler. Till exempel, istället för standard 1066 MHz, kan du uppgradera till 1800 MHz. Medan du måste se till att båda modulerna är DDR3 och samma storlek, kan hastigheten på dina moduler varierar. Du kan uppgradera din bärbara dator genom att installera någon 2,5-tums SATA-laptop hårddisk i den andra hårddiskfacket i din Gateway P-7805U FX utgåva laptop.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  uppgraderar minnesmoduler


  1
  Stäng av din bärbara dator och koppla några kablar eller. . enheter. Därefter, sätt din laptop upp och ned med batteriet bredvid dig. Det ligger i den nedre mellersta delen av den bärbara datorn.
  2.
  Batteriets låsknapp ligger till vänster om batteriet. Skjut den åt vänster. Skjut batterispärren åt vänster också. Det ligger ovanför den högra sidan av batteriet. Att göra detta kommer loss batteriet från den bärbara datorn så att du kan ta bort den.
  3.
  hjälp av en stjärnskruvmejsel och lossa de fem skruvarna längs kanten av minnet bukten som sitter i det nedre högra hörnet av den bärbara datorn. Du bör lossa skruvarna men se inte att ta bort dem. Ta av locket.
  4.
  Dra den vita klämmorna på kortsidorna av de bästa minnesmodulen ut, bort från modulen, vilket gör att modulen att luta uppåt. Ta tag i modulen och lyft ut det ur den bärbara datorn. Upprepa denna process för den nedre minnesmodulen.
  5.
  in den nya minnesmodulen i nedre minnesmodulfacket sedan försiktigt trycka clipsen inåt för att sänka modulen på plats. Upprepa denna process för att infoga den övre minnesmodulen.
  6.
  Tillbaka locket och skruva i de fem skruvarna som håller den på plats.
  7.

  Skjut in batteriet igen tills det klickar på plats. Tryck batteriet-låsknapp åt höger, sväng sedan den bärbara högra sidan uppåt.

  Lägga till en andra hårddisk


  1.
  Följ steg 1 och 2 i avsnitt 1 att ta bort batteriet och sedan vrider den bärbara 180 grader.
  2.
  Lossa, men ta inte bort, de fyra skruvarna på toppen av hårddisken fästeshöljet, som ligger i det nedre mitten region av den bärbara datorn och sedan lyfta och ta bort höljet, som kommer att exponera två hårddisk parentes. hårddisken fästet på vänster innehåller hårddisken, medan fästet till höger är tom
  3
  Ta dragfliken på. ned på hårddisken på höger, dra fästet ner, ta därefter bort konsolen.
  4.
  Ta bort de två skruvarna på var och en av konsolerna längre kanterna, skjut sedan det nya hårddisken i hållaren så att etiketten är vänd uppåt och den sida av den bärbara datorn som ansluter till hårddisken är mittemot pull-fliken. Skruva i de fyra skruvarna som håller fast hårddisken i hållaren.
  5.
  Placera fästet på den nedre delen av hårddiskfacket och skjut det uppåt för att ansluta den till bärbar dator, sedan tillbaka locket och de fyra skruvarna som ansluter den till den bärbara datorn.
  6.
  Rotera laptop 180 grader, sätt i batteriet, flytta sedan batteri-lås spärren till rätt. Vänd laptop högra sidan uppåt.


Previous:nothing Next:min dator kommer inte att erkänna en DVD-spelare

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort BIOS-uppdatering
 • vad är avkastningen på en patron?
 • UV-bläck teknik
 • vad är SAN-lagring?
 • hur du ställer in en WiFi-systemet i ditt hus
 • Hur man testar ett HP nätaggregat p9 fläkt
 • hur man återställer MP170 bläck
 • Intel Integrated Media Accelerator 900 grafikkort specifikationer
 • Hur konvertera en IDE HD till sata
 • hur du optimerar Eide hårddiskar