Dator > MS SQL Server 2000 distributionsverktyg

 • MS SQL Server 2000 distributionsverktyg


 • Microsoft Structured Query Language Server 2000 kom ut efter att SQL Server 7. 0 och innan SQL Server 2005. En SQL-server är värd databas tjänster som andra datorsystem kan använda. SQL 2000 distribution verktyg hjälper dig att starta och installera program i Windows-miljön, och dessa verktyg tillhandahålls gratis från Microsoft. Om de inte redan är installerade på ditt system kan du ladda ner dem från Microsofts webbplats.

  SMS Deployment Tool

  Detta verktyg är en del av SQL Server 2000 Security Tools Suite, och lade det till SQLFIX. SMS filen till din verktygslåda. Detta verktyg kan du skapa ett kort paket message service på säkerhetsfixar. Detta SMS paket kan du använda SQL Server kritisk uppdatering. Detta är ett kommandoradsverktyg, vilket innebär att du kör det från Kommandotolken. Du kan öppna Kommandotolken från Start-menyn. I SMS Deployment Tool är kompatibel med Windows 98, 2000, Me (Millennium), NT och XP.

  Servpriv. exe

  Du måste använda det här verktyget när du distribuerar SQL Server kritisk uppdatering. Detta verktyg låter dig ställa in användarrättigheter för nycklarna Service Registry på fjärrdatorn. Service registernycklar är som mappar, men de innehåller värderingar och sub-nycklar om särskilda tjänster. Detta verktyg körs i samband med SQL Critical Update 3. 0, men du kan också installera det själv med hjälp av SQL viktiga uppdateringen fönster.

  Adsizer

  Adsizer verktyget är en del av Windows 2000 Resource Kit, och det gör att du att räkna ut vilken maskinvara som behövs för att distribuera Active Directory på ditt system. Active Directory hanterar olika nättjänster, att göra uppskattningar av de nödvändiga hårdvara som baseras på ditt företags användande profil. En användningsprofil anser hur många användare som använder ett program, hur många byte som används och den datoriserade system i vilket ansökan körs. Den Adsizer Verktyget kommer också att ta hänsyn till företagets webbplats topologi och domän. Detta verktyg är för större organisationer

  FAZAM 2000

  FAZAM -. Full rustning Zero Administration-ger dig möjlighet att hantera Active Directory s Grupprincip, en uppsättning regler som styr datorn och användarkonton. Detta verktyg kan du använda testlab på system som har mindre än 500 datorer och /eller användare. Detta verktyg kan du också delegera hanteringen av Grupprincip. Det här verktyget är endast för små och medelstora företag.


Previous:nothing Next:DDR2 vs DDR3 grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar Linksys switch
 • hur man byter fläkt på Compaq Presario 2700us
 • sätt att säkerställa att bärbara datorer inte är anslutna till Internet
 • hur man uppgraderar ett grafikkort i en hp pavilion bärbar dator
 • hur man skapar en usb ljus
 • vad är SAN-lagring?
 • hur du kör en pc fläkt på 5v
 • hur du ansluter en skrivare till en westell router
 • hur man roterar en Tablet PC
 • hur man ändrar de viktigaste lösenord på en iMac