Dator > hur man uppgraderar en hp pavilion zd8000 grafikkort

 • hur man uppgraderar en hp pavilion zd8000 grafikkort


 • Den video-eller grafikkortet i din HP Pavilion zd8000 sänder en videosignal till datorns LCD-skärm. Hastigheten och kvaliteten på bilder och video på skärmen bestäms till stor del av kvaliteten på grafikkortet. Många programvara och applikationer spel kräver kraftfulla grafikkort för tillfredsställande resultat. Uppgradera din Pavilion laptop grafikkort kräver att du helt isär din bärbara dator. Även om det är ganska lätt att göra, att utföra den här proceduren själv kan medföra att tillverkarens garanti.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Pincett.
  Platt skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.
  Brusfritt plastpåsar.


  1.
  Stäng av din Pavilion zd8000 laptop och dra ur alla kablar och enheter från enheten. Stäng displayen. Placera den bärbara datorn ansiktet nedåt på en plan arbetsyta. Orientera den bärbara datorn så öppningen är vänd mot dig. Ta bort batteriet från sitt fack på undersidan av den bärbara datorn. Batteriet är på plats genom en enda spärren.
  2.
  Ta bort de fyra Phillips-skruvar säkra hårddisken locket till det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Ta av locket, ta tag i hårddiskens plast dragflik, och dra hårddisken rakt upp och ut ur hårddiskfacket.
  3.
  Ta bort den inre Phillips-skruv säkra CD /DVD-enheten till det övre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Sätt ett gem i hålet längs framsidan av enheten och tryck på gemet i hålet tills enheten matas ut från den bärbara datorn. Ta ut CD /DVD-enheten helt.
  4.
  Leta reda på trådlösa kortet befinna sig till höger på hårddisken inuti hårddisken facket. Använd en pincett för att koppla de två antennkablarna från det trådlösa kortet. Bred ut klämmorna på varje sida av kortet. Luta den uppåt och sedan bort den trådlösa kortet ur facket. Ställ den åt sidan.
  5.
  Ta bort luckan minnesplatsen och behålla Phillips-skruv från centrum av den bärbara datorn. Bred ut klämmorna på var sida om minnesmodulen i facket. Luta RAM-modulen uppåt i en vinkel och dra sedan ut modulen ur minneskortplatsen. Upprepa detta för varje modul bort från den bärbara datorn.
  6.
  Ta bort alla Phillips-skruvarna från botten hölje och från baksidan av den bärbara datorn där makten och hamnar data finns . Placera den bärbara datorn uppåt och öppna bildskärmen. Ta bort strömbrytarhöljet från den bärbara datorn. Brytaren täcka är den tunna plastremsan belägen ovanför tangentbordet församling. Det bör vara lätt att ta bort om du knäppte alla skruvar från botten höljet.
  7.
  Använd en platt skruvmejsel för att lossa de fyra spärrarna ligger bakom den översta raden på tangentbordet. Ta tag i övre kanten av tangentbordet, luta den uppåt i en vinkel, och sedan placera tangentbordet nedåt på handledsstödet. Koppla den stora flatkabeln som sträcker sig från undersidan av tangentbordet till moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  8.
  Leta upp och koppla bort LCD videokabeln som sträcker sig från den vänstra sidan av displayen till grafikkortet nära mitten av moderkortet. Ta bort Phillips-skruvarna från varje skärm gångjärnet. Ta försiktigt bort hela församlingen displayen från den bärbara datorns bas. Placera den med framsidan upp på en plan yta.
  9.
  Koppla bort alla kablar som är anslutna till moderkortet från den bärbara datorn topp hölje. Den översta höljet är den viktigaste plastbiten som täcker hela ytan på moderkortet. Dessa kablar ska vara tillgängligt genom hålen i den övre höljet. Ta bort de återstående Phillips-skruvar säkra upp höljet till den bärbara datorns bas. Ta försiktigt bort den översta höljet från den bärbara datorn.
  10.
  Leta grafikkortet nära mitten av moderkortet. Ta bort alla Phillips-skruvar säkra grafikkortet på plats. Ta tag i grafikkort i plast pull-fliken och sedan lyfta rakt upp för att koppla kortet från moderkortet. Ta ut grafikkortet från den bärbara datorn.
  Elva.
  Omvänd denna procedur för att installera nytt grafikkort och sätt ihop den bärbara datorn.

  Tips och varningar


 • Använd ett antistatiskt armband för att förhindra elektriska skador på din bärbara dator.
 • Förvara alla bort maskinvarukomponenter i brusfritt plastpåsar.

Previous:nothing Next:hur man byter en HP 4600n strömförsörjning

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar AMI BIOS
 • hur du uppdaterar en Phoenix-Award BIOS
 • hårddisk dataförlust och återställning i Windows 2000 137gb
 • hur du uppgraderar grafikkortet för en Acer 5100-e5311a
 • hur man konfigurerar Microsoft Mouse 1054
 • hur man byter en thinkpad CMOS-batteriet
 • hur man kan återställa en gateway laptop f nyckel
 • hur reparera Sony Bärbara datorer
 • hur du ansluter Toshiba 470cdt diskett-enheter
 • Felsökning av en hp pavilion underhållning pc-skärm