Dator > hur man demonterar en HP Pavilion 6770

 • hur man demonterar en HP Pavilion 6770


 • Att veta hur man demonterar din HP Pavilion dv6770 laptop kan hjälpa dig att felsöka hårdvara problem med enheten. Möjligheten att plocka isär din bärbara dator gör det också lättare för dig att byta misslyckats hårdvara och uppgradera de olika komponenterna i din dator. Som ett resultat kommer du att spara pengar som du annars skulle ha fått lämna över till en dator verkstad, och du kommer inte behöva lämna datorn i butiken för reparation

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel
  Gem.


  1.
  Stäng av HP Pavilion dv6770 laptop. Koppla bort alla kablar inkopplade till den bärbara datorn och starta den bärbara datorn upp och ned med baksidan av laptop närmast dig. Leta reda på batteriet i nedre mitten delen av aggregatet.
  2.
  Flytta batteri-låsknapp som finns ovanför den högra sidan av batteriet, till höger. Ta bort batteriet, ta sedan bort de tre skruvarna längs botten av viken och de två skruvarna längs övre medelklassen och övre vänstra kanten på batterifacket med en stjärnskruvmejsel. Rotera laptop 180 grader.
  3.
  Avlägsna skruven strax utanför det övre vänstra hörnet av batteri-låsknapp. In ett uträtat gem i hålet till vänster om "Eject"-knappen på den optiska enheten, som ligger på den bärbara datorn nedre högra kant.
  4.
  Lossa, men ta inte bort , omfatta de två skruvarna på höger sida av hårddisken komponent finns i det nedre högra hörnet av den bärbara datorn. Ta bort locket. Dra hårddisken fästet till höger kanten av viken, lyft sedan och ta bort fästet.
  5.
  Lossa de två skruvarna i de övre hörnen av minnesmodulen locket, som ligger till vänster om hårddiskfacket. Flytta den svarta platshållarna på kortsidorna av modulen bort från modulen till luta den uppåt. Lyft försiktigt och ta bort modulen ur den bärbara datorn. Avlägsna skruven i det övre vänstra hörnet av minne bukten och ta bort skruven utanför det övre högra hörnet av minnet bukten. Vänd datorn rätt igen med den sida som öppnas ligger närmast dig.
  6.
  Lyft tillbaka en del av strömbrytarhöljet, som ligger bakom den senaste raden av nycklar. Längst till vänster i skalet letar små flatkabeln som ansluts till höljet. Tryck tillbaka den svarta pjäs på kontakten och ta bort flatkabeln från kåpan. Till höger om den kontakten, ta bort ett svart tråd från en vit kontakt. Till höger om den kontakten finns det en annan bandkabel. Tryck tillbaka den vita pjäsen och ta bort flatkabeln från kåpan. Ta bort strömbrytarhöljet från den bärbara datorn.
  7.
  Lyft baksidan av tangentbordet upp och ställa in den, nycklar ner, framför musen styrplattan. Leta reda på flatkabeln som sträcker sig från tangentbordet till den bärbara datorn. Tryck tillbaka den svarta plastbiten, som ligger där kabeln ansluts till den bärbara datorn och ta bort flatkabeln från den bärbara datorn. Lyft och ta bort tangentbordet.


Previous:nothing Next:1235 phaser xerox specifikationer

Relaterade artiklar


 • Vad är typer av datorer som används för ingenjörsarbete?
 • 1235 phaser xerox specifikationer
 • hur man installerar en Sony DVD-spelare
 • hur du ändrar toner på Xerox
 • hur tysta en högljudd Seagate hårddisk
 • Hur man testar nätaggregatet på en Power Mac G4
 • Pentium D 2800 specifikationer
 • hur man bygger ett Pro Tools HD system
 • om diskettenhet problem
 • vad betyder ett överspänningsskydd skydda mot?