Dator > hur du kan uppgradera USB 1.0 till USB 2.0 för en Dell 8200

 • hur du kan uppgradera USB 1.0 till USB 2.0 för en Dell 8200


 • USB-portarna på Dell Dimension 8200 stationär är fastlödda direkt på inre moderkort, vilket innebär att de ej kan tagas bort och ersättas som andra interna komponenter. Det ursprungliga moderkort använder USB 1. 0 standarden, vilket inte överföra data nästan lika snabbt som USB 2. 0. Att utnyttja USB 2. 0-standarden och dra nytta av den ökade hastigheten, ersätta hela moderkort med en ny styrelse som har USB 2. 0-portar bifogade

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . ATX format moderkort med USB 2.
  0 portar.


  1.
  Stäng av Dimension 8200 datorn och helt ta bort alla kablar och enheter som är anslutna till portarna på datorns hölje. Flytta datorn på sin sida, med sidostycket uppåt.
  2.
  Leta ovala avtryckaren längst ner på den bakre änden av luckan. Tryck på knappen och lyft panelen uppåt. Dra panelen till höger och det kommer automatiskt lås på plats vid 90 grader för att ge dig tillgång till de interna komponenterna.
  3.
  Hitta platt köra kabeln körs från hårddisken till höger på datorn till moderkortet längst till vänster på datorn. Koppla ur kabeln. Koppla bort kabeln som ansluter rutan strömförsörjningen till moderkortet.
  4.
  Lyft upp plasten spaken innehar PCI-expansionskort till kortplatsen på undersidan av moderkortet. Dra kortet uppåt och ställ den utanför dimensionen datorn fallet.
  5.
  Ner de två plast spakarna håller den gröna RAM-modulen på plats i mitten av moderkortet. Dra modulen upp och ta bort den från datorn.
  6.
  Grip botten av plast luftflödet vant längst till vänster på moderkortet. Lyft kåpan uppåt och dra ut nätsladden är ansluten till plast kylfläkten under kåpan.
  7.
  Tryck ner de två metall låsklämmorna som håller fläkten och dess bifogade kylfläns till processorn. Ta bort fläkt och kylfläns och ställa dem utanför datorn. Ta tag i baren på sidan av processorn och dra upp den för att låsa upp den från moderkortet uttaget.
  8.
  Lyft processorn från moderkortet vägguttag och ställ den åt sidan. Ta bort Phillips skruven vid den övre änden av moderkortet. Tryck in fliken längst till vänster på moderkortet och skjut brädan åt höger.
  9.
  Dra hela moderkortet ur Dimension 8200: s fall. Placera den nya styrelsen i chassit och linje upp utbyggnaden hamnar och USB-portar mot hålen på baksidan av målet.
  Tio.
  Fäst skruven för att hålla moderkortet på plats. Anslut varje del du tidigare tog bort att de hamnar på den nya moderkortet och tryck fast den sidan tillgång nedåt. Anslut datorn kablar och tryck på strömbrytaren.

  Tips och varningar


 • Din Dimension 8200 kan ha upp till fyra minnesmoduler installeras, beroende på vilka alternativ som du ursprungligen plockade. Ta bort alla minnesmoduler innan du tar ut moderkortet.
 • Processorn har pinnar på botten som lätt skadas. Var försiktig när du hanterar processor eller kanske inte passar korrekt i det nya moderkortet uttag.

Previous:nothing Next:hur du tar bort BIOS-uppdatering

Relaterade artiklar


 • CPU kylning guide
 • Varför är dual core processorer långsammare än enstaka core processorer?
 • Intel Centrino vs Intel Duo core 2
 • hur man återställer en HP 93 bläckpatron
 • hur du ansluter en bärbar dator till en bildskärm
 • Hur kan jag få vad jag skriver ut att passa på sidan?
 • hur man demonterar en HP Slimline-serien
 • hur man kan öka storleken på en Super Mini mac hårddisk
 • vad är dator batterispänning?
 • olika typer av datorutrustning