Dator > Hur fungerar ett trådlöst fungerar kommunikationen kort?

 • Hur fungerar ett trådlöst fungerar kommunikationen kort?


 • Hur trådlösa kort kontakt med en dator

  En trådlös kommunikation kortet fungerar med en USB-eller PC-kortplats för att ansluta en dator till Internet. Kortet sätts in i USB-porten på en dator eller en plats. Öppningarna på gamla datorer är för PCMCIA-kort, vilket är ungefär 2 inches i bredd. De nyare datorer har Express-kort, som är bara lite bredare än en tum. Både PCMCIA och Express-kortet är mer praktiskt än den trådlösa USB-kort eftersom de inte sticker ut långt ur facket på din dator. Trådlös USB-kort kan stötte ihop saker, speciellt när den är ansluten till en bärbar dator. Fördelen med USB-stil trådlösa kort är det faktum att nyare datorer kommer ut med fler USB-portar. Ändå PCMCIA och Express-kort är mest hållbara för alla som reser med trådlöst Internet.

  Så infrastruktur-läget fungerar med trådlösa kort

  Infrastrukturläget är den vanligaste typen av trådlös kommunikation korttyp, ofta kallad Wi- Fi. Infrastrukturen läge kräver att en hotspot vara närvarande. Vanligtvis får dagens hem Internet-anslutning består av en anslutning till Internet via DSL eller kabel, en dator för varje person i hem-och en trådlös router. Den trådlösa signalen sänds upp till ca 100 fot. Varje familjemedlem kan komma åt Internet från hotspot eller trådlös router via ett trådlöst kort anslutet till varje dator. Enskilda IP-adresser tilldelas varje dator i hemmanätverket.

  Hur ad-hoc-läget fungerar med trådlösa kort

  Ad-hoc trådlöst läge har blivit ett alternativ till DSL eller kabel ISP leverantörer. Med ad-hoc trådlösa kort meddelande typ, tillgång användaren till Internet via sin trådlösa leverantör utan en hotspot. Detta innebär att inga trassliga kablar eller telefonlinjer i huset. Den trådlösa kortet som arbetar i ad-hoc-läget använder signalen från noder med samma frekvens som trådlösa tillhandahåller trådlösa ISP tjänsten. Ad-hoc behöver inte ett LAN linje eller en trådlös router. I själva verket behöver ad-hoc-läge inte DSL eller kabel heller.

  trådlösa nätverkskort med hjälp av ad-hoc-läge kräver en dataanslutning. Denna plan kan göras via ett trådlöst medium, såsom en mobiltelefon företag. Innan du registrerar dig med en trådlös leverantör, bör man begära en kartdata från varje transportör, eftersom olika delar av USA har bättre trådlös täckning än andra. Använda ett mobilnät är bra för alla som reser mycket. Det är ett mycket billigare alternativ till att använda satellit.

  Det trådlösa kortet kan anslutas till vilken dator som helst, men fungerar bara med en dator åt gången. Alternativt kan trådlösa ad hoc-kortet göras om till en hotspot för att dela uppkoppling med närliggande datorer. För integritet och säkerhetsskäl är det bäst att inte skapa en hotspot med din ad-hoc trådlös anslutning.


Previous:nothing Next:Lägga till ett system fläkt till en dator

Relaterade artiklar


 • vad är avkastningen på en patron?
 • installera Lexmark Z25 skrivarprogramvara
 • hur man byter en QX6700 processor
 • Hur du manuellt installerar en RadioShack USB till en seriell adapter
 • hur man återställer en bror patron
 • prestanda skillnader mellan PC2-6200 & PC2-8500 RAM
 • Felsökning APC batteri backup
 • hur man bifoga ett extra seriell-kort till en Compaq Computer
 • Hur kan jag få vad jag skriver ut att passa på sidan?
 • hur man spelar in med en TV-tuner