Dator > hur man byter en HP Notebook nyckel

 • hur man byter en HP Notebook nyckel


 • Om du har skickat viktiga dokument eller e-postmeddelanden med stavfel som en följd av fastnat laptop tangenter, kanske är det dags att ersätta dessa nycklar med nya. Forskare vid Ball State University's Center for Media Design upptäckte att den genomsnittliga amerikanska spenderar minst 120 minuter på sin dator varje dag, så övertid frekvent datoranvändning kan orsaka tangenterna till sylt eller helt avbryta. Om du har en stationär dator, lösa ett fel nyckel problem, såsom en trasig eller borttappad nyckel, är så enkelt som att köpa ett nytt tangentbord, men bärbara datorer ger inte samma möjlighet. Men du kan köpa samma eller liknande laptop-tangenterna för att ersätta felaktiga HP laptop nycklar och återuppta fullt utnyttjande av ditt tangentbord

  Du behöver:.
  Liten skruvmejsel
  . Kan luft spray.
  Viktigaste ersättningen kit.


  1.
  Skjut nageln eller en liten skruvmejsel inom det centrala locket på den felaktiga nyckeln, och driva upp försiktigt bort locket. Om nyckeln hållaren, även känd som en sax mekanism, under de viktigaste gemensamma jordbrukspolitiken verkar vara trasig, tryck försiktigt upp i hörnet av de viktigaste hållaren för att frigöra den från tangentbordet.
  2.
  Kontakta HP för utbyte nycklar identisk med datorns modell. Om HP inte har identiska nycklar, sök webbplatser som eBay eller specialitet laptop viktigaste ersättningen butiker som Laptop Nyckel för identiska ersättare. Typ HP som tillverkare och sätt ditt tangentbord modellnummer i sökfältet. Köp ett kit som innehåller viktiga vasaller om hållaren under den felaktiga nyckeln verkar vara trasig.
  3.
  Ta av locket från en angränsande nyckel på samma sätt för visuell referens om du måste ersätta nyckel hållare. Spraya området kring den felaktiga nyckeln med en burk luft spray för att rengöra området och ta bort ansamlad smuts som kan störa, väl avpassade den nya nyckeln.
  4.
  Observera hållare för fungerande nyckel att avgöra hur du ansluter den nya till tangentbordet. Om du har en typ W1, B1 och B2 laptop tangentbord, ansluter nyckel hållare på två krokar och en metall fläns. Av typ B1 och B2 viktiga trotjänare passa vertikalt med två metallkrokar i toppen och det enda metallflänsen i botten. Typ W1 viktiga trotjänare passa horisontellt med två metallkrokar till höger och den inre metallflänsen längst till vänster. Typ W2 nyckel vasaller ansluta till tangentbordet i fyra metallkrokar.
  5.
  Montera nyckel hållare för typ W1, B1 och B2 tangentbord genom att montera de horisontella pinnar på mindre bit av hållare i den större plastbit horisontella hål. Typ W2 viktiga trotjänare komma som en kombinerad bit.
  6.
  Orient nyckeln hållaren för att ansluta till tangentbordet beroende på tangentbordet typ och lägg den platt på plats. Använd en penna för att sträcka anslutningspunkterna på de viktigaste hållaren mot och över varje metall krok och metall fläns för att säkra fästet på plats.
  7.
  Lägg den nya nyckeln toppen över de viktigaste hållare och pressa varje hörn på tills du hör varje klick. Upprepa den här metoden att ersätta det väl fungerande nyckel mössa.


Previous:nothing Next:hur man sätter in en tom CDR

Relaterade artiklar


 • bror 3100c fax instruktioner
 • Hur skapar jag en virtuell seriell port på min dator?
 • hur du uppdaterar en Phoenix-Award BIOS
 • hur du flyttar skärmen på en bärbar dator
 • hur man byter en HP Notebook nyckel
 • hur du optimerar RAM för Internet Explorer 7
 • hur du flyttar en bärbar dator medan hårddisken snurrar
 • hur man skriver ut vertikala etiketter
 • hur reparera borttagna filer på en flash-enhet
 • hur man uppgraderar en HP dv9700 med bluetooth