Dator > Hur gör jag för bärgning bläckstråleskrivare?

 • Hur gör jag för bärgning bläckstråleskrivare?


 • Många konsumenter anser bläckstråleskrivare vara engångsartiklar, och som kan presentera ett utmärkt tillfälle för dem med kompetens att reparera och bärga dessa skrivare. Vissa konsumenter kommer att kasta en skrivare bort när det finns även ett litet problem, resonemanget som det kommer att kosta mer att reparera den gamla skrivaren än att köpa en ny. Detta sker ibland sant i många fall en erfaren skrivare ägare kan reparera en funktionsstörning bläckstråle skrivare med bara några enkla och billiga leveranser.

  Du behöver:
  Bomullstoppar
  . Varmt vatten.
  Isopropylalkohol.
  Mjuk trasa.


  1.
  Slå på skrivaren och lyft locket. Vänta på bläckpatronerna för att flytta till centrum. Försök inte att flytta patroner för hand-du kan skada skrivhuvudsmekanismen
  2
  Tilt varje patron fram och lyft ut det ur skrivaren. . . Ställ patronerna för genomgång och rengöring.
  3.
  Fukta en mjuk trasa med lite varmt vatten och rengör noggrant transportören skrivhuvudet som höll patroner. Med tiden en ackumulering av bläckrester och papper damm kan orsaka skrivhuvudet inte fungerar, vilket ger dålig kvalitet utskrifter och ledande skrivare ägare att anta att skrivaren är oåterkalleligt skadad.
  4.
  Doppa en bomullstuss i varmt vatten och rengör noggrant hörn mekanism för skrivhuvudet. Ändra kompresser oftast, och fortsätter rengöring tills bomullstuss lossnar rena. Om skrivhuvudet har en stor ansamling av smuts du kanske måste använda isopropylalkohol i stället för vatten för att rengöra den.
  5.
  Vrid bläckpatronerna så att metallplattan är vänd mot dig. Doppa en bomullstuss i varmt vatten och rengör hela metallytan av patronen. Använd isopropylalkohol i stället för vatten för en tung ansamling av smuts.
  6.
  Skaka kassetten kraftigt. Du ska kunna höra bläcket flyttar runt inuti kassetten. Om du inte kan höra bläck, placera bläckstrålepatroner i en plastpåse och lämna den i ett varmare område. Lämna inte kassetten i direkt solljus eller det kan läcka.
  7.
  Lyft pappersfacket och leta reda ut rullarna bara inuti skrivaren. Vrid varje rullarna för hand och leta efter etiketter eller små bitar av papper fastnat för dem. Etiketter ofta fastnar på rullarna när de rör sig genom skrivaren och koppla från arket.
  8.
  Fukta en mjuk trasa och håll den mot rullen. Vrid rullen medan du håller trasan mot den. Blötlägg märket och dra sedan försiktigt bort det från rullen. Se till att du får alla av märket bort rullen.


Previous:nothing Next:hur du formaterar en dvd att acceptera jpegs?

Relaterade artiklar


 • Hur man monterar en iso-avbild till en USB-enhet
 • hur man fixar skärmen på en hp pavilion n5431
 • hur man återställer MP170 bläck
 • hur man kan påskynda en Dell Dimension
 • hur man återställer en bild på en InFocus in24 projektor
 • hur man rengör laptop linser
 • hur man ansluter en USB-enhet till en intern SATA-port
 • laptop mus alternativ
 • hur man uppgraderar minnet på en Tablet PC
 • vad är dator batterispänning?