Dator > hur man öppnar en Toshiba U300

 • hur man öppnar en Toshiba U300


 • Toshiba Satellite U300 är en del av Toshibas sortiment av subnotebook bärbara datorer. En subnotebook är en typ av bärbar dator som är utformad för att vara mer kompakt och portabel än de flesta normalstora bärbara datorer. Demontering dessa datorer kan vara knepigt eftersom det finns väldigt lite utrymme att arbeta med inuti datorn. Ta bort, uppgradering och /eller felsökning hårdvara inuti din Toshiba U300 laptop kräver att du demontera den i viss mån

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . Pincett.
  Platt skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.


  1.
  Stäng av din bärbara dator. Stäng bildskärmen och koppla bort alla kablar från datorn. Placera den bärbara datorn nedåt på en plan yta med framkanten mot dig. Ta ut batteriet ur sitt fack längs den övre kanten på den bärbara datorns undersida.
  2.
  Ta inbunden driva facket och dess två behålla skruvarna från den bärbara datorns nedre högra hörnet. Skjut hårddisken till höger för att koppla ur den från moderkortet. Ta bort hårddisken från den bärbara datorn.
  3.
  Ta bort den stora trådlösa kortet och minnesmodul täcka från centrum av den bärbara datorn. Detta lock är på plats genom fyra skruvarna.
  4.
  Lokalisera de två minnesmoduler i facket. Bred ut klämmorna på var sida om antingen minnesmodul. Tilt varje modul uppåt i en vinkel och dra varje modul från sitt eget minneskortplats.
  5.
  Använd en pincett för att koppla de tre antennkablar från det trådlösa kortet i övre vänstra hörnet av facket. Ta bort de två skruvarna säkra det trådlösa kortet till sin sockel. Försiktigt bort kortet från den bärbara datorn.
  6.
  Använd en liten, platt skruvmejsel för att ta bort gummit skruven täcker från undersidan av den bärbara datorn. Ta sedan bort alla skruvarna från den bärbara datorn botten hölje. Placera den bärbara datorn uppåt och öppna bildskärmen så långt som möjligt.
  7.
  Använd en liten, platt skruvmejsel för att ta bort det tunna, plastremsan underifrån på raden av tangenterna. Ta bort den inre krysskruven säkra tangentbordet på plats. Lyft tangentbordet ur den bärbara datorn något. Koppla sedan bort flatkabeln som sträcker sig från undersidan av tangentbordet till moderkortet. Ta tangentbordet från den bärbara datorn.
  8.
  Bort alla skruvar från den bärbara datorn ovansida. Den övre luckan är den viktigaste plastbiten som döljer och skyddar ovansidan av moderkortet. Koppla bort alla kablar som ansluter från den övre luckan till moderkortet. Ta försiktigt bort hela locket från den bärbara datorns bas.

  tips och varningar


  Använd
 • ett anti-statiskt armband för att förhindra elektriska skador på din bärbara dator medan du tar isär den.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur till låsa upp en Panasonic CF-50

Relaterade artiklar


 • hur man byter HDS med kompatibla HDS för mac bok proffs
 • hur du tar bort ett PCI-modem
 • hur du tar bort ett tangentbord från en Toshiba
 • hur man bygger datorkablar
 • Compaq M2000 specifikationer
 • hur nätverket en flatbäddsskanner
 • hur man byter toner i en HP tonerkassett
 • hur man byter en sprucken LCD-skärm
 • hur du ställer in en laptop för att spela igenom en tv
 • hur man installerar Intel Wireless Pro 2200BG förare