Dator > Toshiba Portege laptop specifikationer

 • Toshiba Portege laptop specifikationer


 • Toshiba Portege serie av bärbara datorer erbjuder en uppsjö av konfigurationer. Denna linje är avsedd för mobila affärsanvändare och resenärer, jämfört med Satellite Pro-modeller som är för budget-medvetna företagsanvändare eller Tecra modeller som är utformade för företag kraft men som inte bärbarhet. Specifikationer i varje modell i Portege familjen variera, så du sannolikt att hitta en modell kompatibel med dina behov.

  Specifikationer

  Toshiba erbjuder både färdiga och anpassningsbara modeller av Portege bärbara datorer. Nuvarande Portege modeller innehåller den senaste Windows Professional operativsystem tillgänglig vid tidpunkten modellen släpps. Dessa modeller innehåller också high-end-processorer, med 2010 års modeller med Intel Core i3, i5 och i7-processorer, beroende på den specifika modellen. RAM och hård kapacitet driva variera beroende på modell och kan uppgraderas på de anpassade konfigurerbara modeller. Tre eller fler USB-portar är standard, och mest aktuella modeller inkluderar Bluetooth-programvara.

  Ultraportable funktioner

  Portege linje är en "Ultraportable" laptop serie, så skärmstorlekar tenderar att vara mindre, från 12. 1-13,3 inches i diagonala längd. Standard väger mindre än 6 pounds, med många modeller som väger 3. 2 pounds. Många modeller har också en flyttbar optisk enhet. En tom patron kommer med dessa modeller, så du kan byta den optiska enheten med en lätt platshållare för att minska vikten på resan.

  Tablet Funktioner

  Vissa Portege modeller erbjuder en cabriolet tablett funktion. Tablet Portege datorer har en display som roterar 180 grader och veck tillbaka ner över tangentbordet. Denna display är penna och touch aktiverad, så du kan använda den för mobila handskrivna anteckningar, signaturer och andra touchscreen-vänlig verksamhet. Tablet modeller tenderar att väga något mer än sina raka laptop motsvarigheter, och kan komma med Windows XP drivrutiner för ritplattan och den senaste Windows Professional operativsystem.

  Tillval

  Extra funktioner som ingår i vissa modeller är inbyggd webbkamera och mikrofon, ansiktsigenkänning programvara, fingeravtrycksläsare och fingeravtrycksigenkänning programvara, uttrycka kortplatser, HDMI-portar och DVD multi-enheter. Ytterligare funktioner kan öka den totala vikten av den bärbara datorn, vilket minskar bärbarhet.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:specifikationer för ls2106 symbol skannern

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en HP LaserJet 1300 PCL
 • HP dx2200 Microtower specifikationer
 • HP DL380 G6 specifikationer
 • DDR RAM information
 • kan 266 MHz RAM arbeta i ett 133 MHz dator?
 • hur du ställer in HP Jetdirect 300 skrivarservrar
 • hur man skriver ut på Epson papper med Canon i9900
 • hur man uppgraderar en Dell laptop pentium m processor Intel Quad
 • hur reparera en kraschad Toshiba laptop
 • skillnaden mellan TransFlash & micro sd