Dator > problem med dubbla bildskärmar visas

 • problem med dubbla bildskärmar visas


 • Du behöver:
  USB-kabel
  . Extern hårddisk.

  Dubbla skärmar tillåta användare att ha bättre kontroll över ansökningar genom att ge mer utrymme på skrivbordet. Med extra utrymme på skrivbordet, kan användare ha två fullt skärmad applikationer som körs sida vid sida på samma dator. Detta kan hjälpa spara tid från att minimera eller flytta fönster ständigt när man arbetar. Dubbla monitorer också fördelar för spelare som vill få en kant. Dubbla skärmar tillåter spelare att köra två spelkonton eller tecken på samma gång. Däremot kan dubbla bildskärmar möter många problem under inrättas fasen.

  Misplaced Startknappen

  I vissa fall kan ditt operativsystem "Start" visas på fel bildskärm. För att ändra bildskärmen visas "Start"-menyn klickar du på "Start" i verktygsfältet. Klicka därefter på "Kontrollpanelen" och "Utseende och anpassning. " Klicka därefter på "Visa inställningar". Detta öppnar ett separat fönster där du måste klicka på fliken "Bildskärm" och sedan "Identifiera bildskärmar". Ändra din primära bildskärmen till skärmen du vill visa i Windows verktygsfält och "Start"-menyn och välj "OK. "

  Windows kommer inte dra över bildskärmar

  Med dubbla bildskärmar, bör du kunna dra ett fönster från en bildskärm till en annan. I vissa fall kan detta inte fungerar. För att åtgärda problemet, Klicka på "Start" på verktygsfältet i Windows och sedan "Kontrollpanelen". Klicka sedan på "Utseende och Anpassning" och sedan på "Bildskärmsinställningar". På fliken "Bildskärm", se till att du justera skärmar korrekt båda sida vid sida eller toppen och botten. Kontrollera sedan att de resolutioner är korrekt på varje bildskärm eller fönstret och ikoner kan ändra storlek när du överför dem. Om du har problem med att flytta ett program från ett fönster till en annan, kan du behöva ändra fönstrets storlek. Om du maximera fönstret, kommer du inte att kunna dra fönstret till den andra bildskärmen. Du måste först minimera fönstret till en mindre storlek, och sedan flytta den till den andra bildskärmen.

  Färg på varje display är annorlunda

  I vissa fall kan färgschema och varierar på varje skärm och verkar bli ojämn. För att korrigera problemet genom att klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen". Klicka därefter på "Utseende och anpassning. "Klicka på" Display Settings "och sedan på fliken" Bildskärm ". Under" Colors ", välj det värde du vill ha för varje bildskärm. Den högre av färgdjup du väljer, kommer det mer realistiska bilden.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur till göra min laptop med en AT & T kvicksilver AirCard ansluta till min router

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar en AMD Phenom 2 940
 • hur du omdirigerar en nyckel till en mus
 • Lamborghini laptop specifikationer
 • felsökning av en Konica Minolta magicolor 2530 dl
 • hur man ger ut en Molex: 24-pin kontakt
 • minne specifikationerna för Toshiba L305-s5917
 • minnet för en dators
 • hur man byter en disk fil på en Seagate hårddisk
 • de fem bärbara datorer av 2008
 • vad processorn är snabbare: den i7-720QM eller i5-540?