Dator > rensar minnet på en bärbar dator

 • rensar minnet på en bärbar dator


 • Det finns några olika saker du kan göra om du behöver mer minne på din bärbara dator. Efter alla nedladdningar, uppladdningar, överföringar och webbsurfning kan du märka din dators prestanda har dämpats. Eller ännu värre, kanske du inte kunna installera en viktig program till din dator på grund av platsbrist. Om du inte vill uppgradera din minneskrets eller köpa en extern hårddisk för mer minne, bara klara några av de gamla grejer
  1.
  Hitta snabbtangenten koden för din bärbara dator inställningsskärm. Varje laptop varumärke har en annan kod som du kan använda för att återställa systemet till fabriksinställningar. Hitta den här koden i bruksanvisningen, annars en sökning på Internet på din dator varumärke ska ge ett resultat. De flesta koder består av ett "F" knappen (till exempel "F8", "F9", "F10"), och kanske "Esc" eller "Ctrl"-knapparna.
  2.

  Stäng av datorn och kontrollera att den är ansluten till ett vägguttag. Förvandla din dator igen och trycker på snabbtangenten koden som datorn startar. När du gjort korrekt, kommer du att tas till en skärm som ger dig möjlighet att återställa ditt system till fabriksinställningarna. Välja JA kommer att ta med din dator tillbaka till hur det var när du köpte den. Allt du la senare kommer att vara borta. Om du inte vill helt ta bort allt, klart en del minne manuellt.
  3.
  Öppna "Den här datorn" och dubbelklicka på din lokala enhet. Det är oftast märkt "C: \. "
  4
  Leta upp "Temp"-mappen och öppna den. . Högerklicka, håll och dra musen över alla filer i mappen för att markera dem. När du släpper taget, har du möjlighet att "ta bort" filerna. Detta tar bort alla tillfälliga filer som lagras på din dator.
  5.
  Gå till "My Computer" och öppna "Mina dokument. "Antingen markera allt och radera det eller högerklicka på specifika filer som du vill ta bort. Det kommer sannolikt att finnas flera mappar i" Mina dokument "som har flera filer. Antingen tar du bort dessa kataloger helt, eller öppna upp dem och ta bort filer manuellt.
  6.
  Öppna "Start" menyn, gå till din "Kontrollpanelen" och klicka på "Lägg till /ta bort program. " Här kommer en lista över alla program på datorn, och hur mycket minne de äter upp. Gå igenom listan och ta bort program du inte behöver, men se till att inte ta bort en viktig program till din bärbara operativsystem. Ta inte bort program som du inte har installerat i första hand. Datorn ger dig möjlighet att starta om att helt ta bort programmet, men inte starta förrän det sista steget.
  7.
  Stäng av alla öppna fönster och öppna upp "Papperskorgen" på skrivbordet. På vänster sida ser du alternativet "Töm papperskorgen. " Klicka på den för att tömma allt innehåll i papperskorgen.
  8.
  Starta om datorn för att helt ta bort alla filer och program.

  Tips och varningar


 • Du kan alltid köpa ett nytt minneskort och installera det om du vill ha ett minne uppgradering. Du kan också köpa en extern hårddisk som gör att du kan spara utrymme på din faktiska bärbara hårddisk.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man gör bläckstråleutskrifter UV-resistent

Relaterade artiklar


 • steg-för-steg instruktioner om hur man bygger en dual-core dator
 • hur man kan jämföra dual core mobila processorer
 • hur du ställer in ett anteckningsblock till en Thomson router
 • HP G60-507dx specifikationer
 • hur du tar bort micron transport BIOS-lösenord
 • Felsökning en Inspiron 9100
 • Hur kan jag stänga av funktionen nyckeln?
 • hur man använder min Sony Bravia som en andra skärm till min Dell XPS aio pc
 • hur du skickar information från Bluetooth-mobiltelefon trådlöst till HP AMD 64 med Windows XP
 • min Tungsten E är inte ansluta med Acer laptop