Dator > hur man återställer ett lösenord på en IBM

 • hur man återställer ett lösenord på en IBM


 • Om du äger en IBM bärbar dator, kan det ha så många som tre olika lösenord. De två viktigaste är dock det Startlösenord och handledare lösenord. Den Startlösenord ger tillgång till själva datorn, medan den europeiska datatillsynsmannen lösenord får du tillgång till Easy-Setup eller BIOS-inställningar (där datorn järnaffärer inställningar och lösenord). Du bör då och då ändra eller återställa dessa lösenord för att skydda privata uppgifter och information om IBM laptop

  Återställa en Power-on Password


  1.
  Stäng av IBM laptop. Starta om och vänta på att datorn ska fråga dig om det aktuella Startlösenord. Skriv in lösenordet och tryck på mellanslagstangenten. För att ta bort det aktuella lösenordet, tryck på "Enter".
  2.
  Stäng av IBM laptop igen. Håll ned "F1" knappen samtidigt som du trycker på strömbrytaren på datorn. Vänta på "Easy-Setup" menyn visas på LCD-skärmen. Tryck på piltangenterna på tangentbordet för att flytta markören till "Lösenord" på menyn. Tryck på "Enter".
  3.
  Använd piltangenterna för att placera markören över "Power-On" i menyn och tryck på "Enter".

  4.
  Skriv det nya Startlösenord för den bärbara datorn i popup-fältet och tryck på "Enter". Lösenorden kan innehålla valfri kombination av upp till sju bokstäver och siffror, och både gemener och versaler är godtagbara.
  5.
  Mata in den nya Startlösenord igen för att bekräfta det och trycker på på "Enter".

  Återställ ett administratörslösenord


  1.
  Stäng av strömmen till IBM laptop. Lämna den bärbara datorn i fem till tio sekunder. Slå på den bärbara datorn genom att hålla på "F1"-tangenten när du trycker på strömbrytaren. Vänta på IBM laptop skärmen för att visa "Easy-Setup".
  2.
  Ange IBM laptop nuvarande Handledare vid prompten, och tryck sedan på "Enter". Använd piltangenterna för att navigera till "Lösenord" alternativet i Easy-Setup och tryck sedan på "Enter". Navigera till "övervakare" ikonen, och igen tryck på "Enter. "Ta bort det aktuella lösenordet genom att ange det aktuella lösenordet och sedan trycka på mellanslagstangenten.
  3.
  Tryck" Enter "igen för att öppna lösenord prompten och skriv sedan det nya lösenordet för i pop-up fönster. Tryck på "Enter" igen och vänta på bekräftelse fältet. Skriv det nya lösenordet igen för bekräftelse och tryck på "Enter". IBM laptop nollställer lösenordet för.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du lägger till en extern antenn till en HP Compaq Notebook

Relaterade artiklar


 • Memorex CD-RW brännare 3202 3234 instruktioner
 • hur reparera en mikrodator
 • den bästa detaljhandeln bärbara datorer
 • hur du ansluter två grafikkort i SLI
 • termiska specifikationerna för en AMD 64 X2 4200
 • hur man köper extra minne till en bror laserskrivare
 • hur du krypterar kolumner i SQL Server 2008
 • hur du överför data från en digitalkamera till en mp3-spelare med portabel usb
 • hur du uppgraderar kompatibilitet macbook minne
 • hur man återställer gamla dell laptop batterier