Dator > hur du justerar inställningarna för en Dell 3400MP-projektor

 • hur du justerar inställningarna för en Dell 3400MP-projektor


 • Dells 3400MP är en digital lätt utskjutande (DLP) projektor som kan projicera HD-filmer. På grund av detta faktum är det möjligt att använda 3400MP för affärsmöten och klassrum samt teatrar hem. Att justera inställningar för denna enhet, antingen använda knapparna kontroll på projektorn översta eller på den medföljande fjärrkontrollen. Inställningar på den här modellen inkluderar färgjusteringar, inställningar lampa och motorinställningar
  1
  Ström på projektorn genom att trycka på "Power"-knappen på sin topp. Öppna menyn genom att antingen trycka på knappen "Meny" --- placerad till höger om knappen "+" --- eller trycka på "Meny" knappen som sitter till vänster om nedåtpilen på fjärrkontrollen. Använd pilknapparna på antingen projektorn eller fjärrkontrollen för att navigera i menyn. Tryck på "Enter" --- ligger mellan pilarna på projektorn --- att öppna undermenyer eller acceptera en ändra inställningar.
  2.
  Ändra ljusstyrka, kontrast, videoläge och andra bildinställningar genom att skriva in "Bildinställningar"-menyn. Tryck på piltangenterna för att flytta upp och ner mellan inställningar. Justera inställningarna genom att trycka på "+" eller "-" knapparna. Godkänn ändringen genom att trycka på "Enter"-knappen. Avsluta genom att flytta ner till "Exit" och trycka på "Enter".
  3.
  Ändra makt-inställningar, lampa, projektion läge och relaterade inställningar genom att skriva "befattningshavare" menyn. Denna projektor stöder skjuter ut från bakom en skärm när du väljer längst till höger bredvid "Projektionsläge. " Denna meny talar också om hur många timmar lampan projektorn har använts hittills. Återställ lampans timmar när du installerar en ny lampa. Välj "Ja" eller "Nej" för "Power Saving" för att ställa in projektorn för att stänga av automatiskt när den känner av någon signal. Vrid "Autokälla" på i denna meny för att ställa in projektorn att automatiskt upptäcka ingången.
  4.
  Justera zoom och fokus på den här projektorn manuellt genom att flytta antingen fokusringen eller zooma fliken . Zoomen fliken är placerad på projektorns ovansida, framför linsen. Tryck här fliken åt vänster eller höger för att justera zoom. Vrid på fokusringen runt objektivet åt vänster eller höger för att fokusera projektorn.
  5.
  Justera höjden och lutningen på projektorn enhet med antingen hjul lutningsjustering eller hissen foten. Att hoppa ut hissen foten, tryck på hissknappen placerad framtill och i mitten på projektorn, mot botten av enheten. För att justera lutningen genom att vrida rattar vänster eller höger. Justeringen hjul är placerade på baksidan av projektorn, på botten, och de dubbla som projektorns bakfötterna.

  Tips och varningar


 • Återställ projektorn att fabriksinställningarna genom att välja den sista undermenyn i huvudmenyn, som är märkt "Factory Reset. "Välj" Ja "och tryck på" Enter "för att återställa projektorn till dess ursprungliga inställningar.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:överklockning en GeForce FX 5200

Relaterade artiklar


 • hur du hittar logiska diskar
 • hur du ställer in datorn Sleep & stängas inställningar
 • Hur man testar en Sony Vaio VGN-CR31
 • hur du uppgraderar m2nc51-ar-processor
 • kan en Wi-Fi-kort kan användas med en gammal Toshiba laptop?
 • Hur kan jag ändra min laptop viktigaste knapparna?
 • Hur reparerar jag ett cm2060 laptop?
 • Hur man återskapar en fil från en delvis formaterad mac
 • vad är en sspec nummer?
 • hur du lägger till en extern antenn till en HP Compaq Notebook