Dator > Hur fixar jag problem med skrivaren i Mac ord?

 • Hur fixar jag problem med skrivaren i Mac ord?


 • Microsoft Word kan du skapa ursprungliga ordbehandlingsdokument och skriva ut dem med din skrivare för hemmabruk. Om du använder Word på en Mac, och du märker att dina dokument vägra att skriva ut eller skriva ut felaktigt sätt, kan ditt problem vara relaterade till Word-programmet, din nuvarande Mac-operativsystemet eller själva skrivaren. Oavsett problemet kan du avgränsa en lösning genom att försöka några snabba metoder för felsökning
  1
  Push. . skrivarens USB-kabel ordentligt i motsvarande USB-porten på din Mac om du använder en trådbunden skrivare. En lös anslutning kan hämma din förmåga att skriva ut framgångsrikt. Också se till att kabeln är ordentligt ansluten till skrivaren och att skrivaren är på.
  2.
  Öppna skrivarverktyg. Klicka på Apple-logotypen i övre vänstra hörnet av skärmen och klicka på "Systeminställningar" länken i rullgardinsmenyn. När din "Inställningar" öppnas panelen, välj "Skrivare och fax" från "Hardware" rad.
  3.
  Välj din aktuella skrivare i listan över skrivare i den vänstra kolumnen i din Printer Utility. När skrivaren information visas på skärmen, klicka på "Öppna utskriftskön. " Klicka på "Resume" knappen om din skrivare status är just nu "Hold. " Om din utskriftskö ger dig ett felmeddelande, t. ex. papperstrassel, åtgärda problemet och klicka sedan på "Fortsätt".
  4.
  Klicka på "distributionsledet"-knappen i övre högra hörnet av "Print Queue" fönster för att verifiera att du har tillräcklig bläck för utskrift. Om diagrammet visar otillräcklig bläcknivåerna ersätta de nödvändiga patroner.
  5.
  Klicka på "Utility"-knappen, direkt till vänster om "distributionsledet" knappen, om din utskrift fortsätter att misslyckas. Verktyget låter dig välja skrivare och sedan diagnostisera andra problem, såsom dålig trådlös kommunikation. Följ instruktionerna på skärmen för att lösa eventuella problem som systemet upptäcker.
  6.
  Uppdatera din Mac OS X operativsystem och din MS Office. Föråldrad programvara kan orsaka funktionalitet problem, men du kan uppdatera genom att klicka på Apple-logotypen i övre vänstra hörnet av skärmen och sedan klicka på "Programuppdatering. "Om Microsoft Office-eller Mac OS X finns med på listan över tillgängliga uppdateringar, markerar du rutorna direkt bredvid dem och klicka på" Install ". Starta sedan om datorn och försök skriva ut igen.
  7.

  Uppdatera din skrivardrivrutin. Besök din skrivare tillverkarens webbplats och kontrollera om en ny drivrutin finns för din skrivare (se Resurser). Om så är fallet, ladda ner den och placera den i din skrivare biblioteket. Öppna mappen, öppna din huvudsakliga hårt enhet, eller "Macintosh HD" på skrivbordet, klicka på ditt användarnamn mapp i den vänstra kolumnen (anges med en liten bild av ett hus) och sedan öppna "Bibliotek"-mappen och slutligen "Skrivare" mappen.
  8.
  Ändra teckensnitt. Om du använder ett ovanligt teckensnitt som inte är kompatibelt med ditt operativsystem eller skrivare, din utskrift ansträngningar kommer att misslyckas. Använd musen för att markera texten i dokumentet och klicka sedan på "Teckensnitt" i menyn längst upp på skärmen och välja ett annat teckensnitt från listan.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur Jämför HP Pavilion 533w till Compaq Presario 5000

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan Officejet & LaserJet?
 • hur man byter en sprucken LCD-skärm
 • Felsökning en strömkabel som inte fungerar på en Inspiron 5100
 • Hur man återskapar en Western Digital hdd
 • Sun Ultra Enterprise 450 specifikationer
 • Felsökning av en iTunes-installation problem med Windows XP
 • specifikationer för Compaq Armada 1592dmt
 • Hur använder jag en laserjet p4515x?
 • hur man fixar Netgear kort med begränsad nätverksåtkomst på dell laptop
 • hur man skickar en stor fil till en extern enhet