Dator > rekommenderas moderkort för Intel Q6600

 • rekommenderas moderkort för Intel Q6600


 • Intel Q6600 är en Core 2 Quad Core-processor släpps i början av 2007, och det är kompatibelt med Intel P35 (standard) och X38 (extrema) chipset, samt flera styrkretsar från NVIDIA. Alla dessa satser av chip kan betraktas som "nakna ben" av ett moderkort, tillverkare sedan lägga till komponenter som extra PCIe-platser och SATA-styrenheter. Q6600 var en högpresterande populär chip, men blev standard, som Intel släppte nyare och mer kapabla processorer.

  MSI P6N Platinum

  MSI P6N platina använder Socket 775 kompatibel NVIDIA 650i chipset, NVIDIAs styrkrets har gjort vissa ändringar från både Intel P35 och X38 chipset, i namn av högre prestanda på syntetisk riktmärken. MSI P6N har två parallella IDE styrenheter för gamla hårddiskar, och fyra SATA-portar enhet för moderna hårddiskar. Den har en FireWire-port och en eSATA-port för anslutning till högre prestanda externa hårddiskar. Den kan hantera fyra DIMM-platser, alla med maximalt 4 GB DDR2 RAM, och har två PCI-E-kortplatser för grafik, en mini PCI-e plats och tre raka PCI-kortplatser för äldre komponent kort.

  Asus Maximus Formula SE X38

  Asus byggt sin SE X38 moderkort som en high-end överklockning ombord för denna processor, det har stöd för DDR2 RAM och är ett Socket 775 moderkort arbetar från Intel X38 styrkretsen. Den har flera funktioner inriktade på entusiasten marknaden, inklusive "stoppljus" färgkodade lysdioder för att visa på spänningen går till specifika komponenter, och ett brett sortiment av kylare gå över specifika komponenter. Den har fyra DIMM-platser och kan ta upp till 16 GB totalt; uttagen är färgkodade för att du sätter DIMM-moduler i för Dual Channel insättning. Moderkortet har åtta USB-portar, en eSATA-port och dubbla PCI-E 16 portar för dubbla grafikkort användning. Den saknar Egenutvecklande IDE och har sex SATA-portar för anslutning av hårddiskar.

  Gigabyte P35-DS3R

  Till skillnad från andra styrelser som visas här, är det Gigabyte modellen inriktar sig mer på systemets stabilitet snarare än att ta tag maximal prestanda ur CPU. Även om det har fyra DIMM kunna göra Dual Channel DDR2 RAM, är det maximala RAM Varje plats kan ta 2 GB, i stället för 4. Den har åtta SATA2-kontakter (som erbjuder en prestandaökning över SATA1), samtidigt som en ensam IDE-kontakten för gamla hårddiskar. Den har tre PCI-platser för äldre kort, tre PCI-E-kortplatser för mer moderna expansionskort, och en ensam PCI-es-kortplats för ett grafikkort.


Previous:nothing Next:hur till få min Windows XP 32 till Recon alla mina RAM

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar Dell-datorer
 • hur man tar betalt en IPAD batteri
 • vad är volfram koppar användas till?
 • specifikationerna för en Toshiba TDP-SP1 dataprojektor
 • hur man byter en glödlampa laptop
 • vad smart card-format kan läsas med en SCM Microsystems scr331 läsare
 • hur reparera ett nätaggregat i en bärbar dator
 • Hur gör jag pengar skrotning kretskort?
 • hur man överklocka GeForce 8800 GT
 • den snabbaste USB-enheter