Dator > hur reparera mellanslagstangenten på en gateway laptop

 • hur reparera mellanslagstangenten på en gateway laptop


 • Gateway bärbara datorer är en av de mer vanligt förekommande bärbara datorer när det gäller både datorspel och arbeta. Ett vanligt problem som Gateway laptop-användare står inför är att ha mellanslag antingen faller från tangentbordet eller håll dig till omgivande nycklar. Medan vissa människor blir ganska frustrerad och väljer att betala en expert eller bara sluta med sina bärbara datorer helt och hållet, andra har lärt sig några enkla tricks som löser detta problem

  Du behöver:. .
  Platt skruvmejsel
  Bomullspinnar.
  Tvättsprit.

  Blanksteg föll av


  1.
  Ta metallhållaren från undersidan av mellanslagstangenten av halka platt skruvmejsel mellan konsolen och plast. Dra försiktigt ut skruvmejseln fram fästet hoppar ut från plasten urtagen håller den på plats. Vissa spacebars har flera hack som du kan behöva dra fästet ur.
  2.
  Tryck fästet i skårorna på de tre fyrkantiga knappar på tangentbordet. Dessa bör vara små fyrkantiga knappar som plastbit i din mellanslagstangenten täcker. Fästet bör märkbart klicka på plats och hålls på plats om du försiktigt vicka runt med fingret.
  3.
  Placera plast bit av mellanslagstangenten över metallhållaren och tryck nedåt. Om du har mellanslag placerat som det ska vara på tangentbordet, kommer fästet knäppa upp i skårorna på mellanslagstangenten och nyckeln sätts i tangentbordet igen.

  Klistriga tangenter


  1.
  Trä platt skruvmejsel under plast del av mellanslagstangenten från toppen av tangentbordet. Dra försiktigt fram plastdelen av de viktigaste bryts loss från fästet. Du kanske måste skjuta skruvmejseln runt nyckeln och dra försiktigt uppåt, beroende på hur många hack säkra plast nyckeln till konsolen.
  2.
  Gnid lite alkohol på en bomullstuss och gnida pinnen längs sidorna av mellanslagstangenten. Fortsätt att skrubba mellanslagstangenten tills du har gjort det hela vägen runt på mellanslagstangenten. När du har gjort sidorna, skrubba toppen av mellanslagstangenten för att se till att du har alla klibbiga ämnen avlägsnas.
  3.
  Använd en torr bomullspinne att borsta bort något på insidan av tangentbordet. Använd inte gnugga alkohol vid arbete på insidan av tangentbordet eller du chansen förstör din Gateway laptop.
  4.
  Låt nyckeln torka och sedan knäppa tillbaka det igen på tangentbordet på din Gateway laptop.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur du lägger till andra skärmar till en dator

Relaterade artiklar


 • hur man köper en medicinsk tangentbord
 • hur man bränner en backup-CD
 • vad är magnetband köra?
 • hur ta reda på min typ RAM-minne
 • hur du ansluter trådlösa hörlurar till en PC
 • hur man ansluter en trådlös andra dator till en gateway modem
 • hur du lägger till musik att hoppa enheter
 • hur man byter ett kort Mini PCI i en Compaq Presario
 • hur man ansluter en projektor till en widescreen laptop
 • hur man gör en multipel DVD-brännare