Dator > diy installera pci trådlösa adaptern kort

 • diy installera pci trådlösa adaptern kort


 • Om du vill kunna komma åt ditt trådlösa nätverk på din dator hemma, men inte vill betala en datortekniker att installera de nödvändiga trådlösa PCI-kort, är det inte alltför svårt att göra det själv. Allt du behöver är en Phillips-skruvmejsel och en matta-fritt utrymme att arbeta i.

  Konfigurera

  Koppla bort alla kablar och enheter från utsidan av datorn och vända på strömbrytaren märkt "I /O "off (på baksidan). Ställ datorn på ett bord eller arbetsbänk.

  Vänd på datorn så har baksidan mot dig, och leta efter de två skruvarna eller klipp som håller metallen sida bifogas ärendet. Ta bort dessa och dra metallfasad mot datorns baksida för att komma åt insidan. Det kan kräva viss ansträngning för att flytta rangerbangård. Om du inte ser några skruvar som håller nedåt, kan datorn kräver en annan metod. Se dokumentationen som medföljde datorn.

  Som ni gå vidare, kom ihåg att du måste jorda dig genom att röra vid utsidan av metallhöljet från tid till annan. Statisk elektricitet allvarligt kan skada datorns inre komponenter, så det är viktigt att du också hålla sig borta från mattor ytor och allt annat som kan skapa statisk elektricitet.

  Installera den trådlösa kort

  Leta Peripheral Component Interconnect (PCI) plats i datorns fall. Den PCI-kortplats är kort, vit och rektangulär, som ligger mot baksidan av målet. Det bör vara samma längd som den anslutande (metall) del av det trådlösa kortet. Om det är en metall täcka bredvid PCI-plats, ta bort den med din kryssmejsel och spara den medföljande skruven.

  Se till att inte skruva antennen på trådlösa kortet innan du installerar det, eftersom det kanske inte passar i målet. Lägg försiktigt ner det trådlösa kortet i PCI-platsen, är noga med att anpassa den till baksidan av målet. När du är säker på att det är rätt placerat, tryck fast den ordentligt i PCI-platsen och sätt tillbaka skruven som höll luckan på plats för att hålla kortet från att gå runt. Fäst antennen till det trådlösa kortet genom att följa instruktionerna som följde med det och stäng sedan upp ärendet.

  Installera drivrutiner

  När datorn är igång igen, måste du installera drivrutinerna för ditt nya nätverkskort. Om ditt kort kom med en installationsskiva, är detta så enkelt som att sätta in skivan och följa dess instruktioner. Om du inte har en skiva tillgänglig, gå till tillverkarens hemsida för ditt trådlösa kort och hämta drivrutinerna där. Vanligtvis är de tillgängliga genom en "Support" alternativet.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:snabbt sätt att bränna avi till en dvd

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort sidokåpan en Dell Studio XPS stationär
 • hur man använder min tv som skärm & titta på filmer på nätet
 • Hur kan jag formatera en PRO Duo minneskort?
 • hur man kan kontrollera hur låg färgen på en skrivare
 • hur man ladda en HP bläckpatroner
 • Hur konvertera koaxial till VGA
 • hur du ansluter skrivare via en router
 • den bästa bärbara hörlurarna
 • hur man ska tolka laptop specifikationer
 • den bästa LCD platt-skärmar