Dator > Anvisningar för skanning och konvertering till Word-dokument

 • Anvisningar för skanning och konvertering till Word-dokument


 • Multifunktionsskrivare erbjuda användarna möjlighet att skanna dokument till digitalt arkiv eller konvertera. Konverterade filer kan vara ytterligare översättas till Word-dokument med optisk teckenigenkänning (OCR) teknik. Skanningsenheter ge OCR-program som en del av enheten verktyget kolli, andra program som Adobe Acrobat Professional och Microsoft Office Digital Imaging innehåller funktioner för textigenkänning. För att optimera riktigheten i texten konvertering, bekanta dig med den särskilda utrustning och programvara setup.

  Överväganden

  Dokument sidorna har skannats som bilder och alla märkningar konverteras till tecken med hjälp av optisk teckenigenkänning (OCR). Se till att dokument är tryckta på vitt papper med få till något främmande märken på bladet att sidorna inte innehåller vattenmärken som kan störa text konvertering. Betrakta kopiering av sidor med en vattenstämpel att minska intensitet bakgrundsbilden. Justera varje sida enligt skannern guide (på glaset) för att säkerställa horisontella rader text. Eftersom skanning och konvertering process krävs vanligen en kombination av enheter och program, läs noggrant igenom instruktionerna för att förstå vilken roll var och utrustning (t. ex. flatbäddsskanner, skrivare eller kopiator som är nätverksansluten eller ansluten till en dator via USB-kabel).

  Scanning

  Datorn ansluts till bildenheten, antingen direkt eller genom ett nätverk. Vissa institutioner som San Francisco State University och University of Otago använda program som Adobe Acrobat Professional eller en nyttighet som levereras med enheten för att ansluta enheten kontrollerar att skanna varje sida (snarare än att välja skanning funktion genom knapparna på enheten). Acrobat Professional innehåller en ingång (enhet) inställning som automatiskt aktiverar skanning funktion på enheten. Programvaran kan visa en förhandsgranskning bild innan du slutför skanna och ger möjlighet att skanna flera sidor av ett dokument (som lägger efterföljande bilder som sidor). Efter avslutad scanning och importerat, spara dokumentet som en digital fil.

  OCR-program

  avbildas filer konverteras genom scannern verktyget eller ett bildprogram som Microsoft Office Document Imaging med en OCR-funktionen (" Skicka text till Word "-funktionen). Acrobat Professional innehåller en "Identifiera text med OCR" alternativet för att automatiskt starta OCR verktyget under avbildningsprocessen. Spara konverterade dokumentet som en textfil (. Txt) eller välja Microsoft Word (. Doc) filformat (om alternativet är tillgängligt). Eftersom kvaliteten på varje sida, typsnitt och bilder fastställa riktigheten av OCR-teknik, alltid korrekturläsa det konverterade dokumentet mot de ursprungliga sidorna att korrigera fel och formatering.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man lyssnar till min dator via ett trådlöst headset

Relaterade artiklar


 • Vad är fördelen av datorns minne?
 • hur man kopierar från en ide till en sata hårddisk
 • Felsökning skrivare i nätverksmiljö
 • hur man gör en körning Printer Spooler
 • hur man ansluter HP LaserJet 4 plus med en USB-
 • hur man byter ut en Mac Book skärm
 • fördelarna med platta skärmar
 • DVI-kontakt typer
 • hur du installerar en ny intern hårddisk för Windows XP
 • hur man fixar en Acer Aspire dator