Dator > hur du använder din inbyggda i bärbara kamera acer

 • hur du använder din inbyggda i bärbara kamera acer


 • Din nya Acer laptop kommer med en inbyggd kamera men ingen tips om hur man använder det. Du är redo för videokonferenser, foto med och massor av roliga, men hur gör du slår på den? Det finns två olika sätt att använda din Acer laptop kamera. Ett sätt är att ta stillbilder, och den andra är att skapa video. Med några enkla steg kommer du att kunna behärska din Acer laptop kameran och börja skapa dina mästerverk

  Du behöver:.
  Acer laptop med webbkamera

  Fotografering

  .
  1.
  Gå till "Start" och "Den här datorn. "Klicka på" Acer Crystal Eye "webbkamera. Ett fönster visas med dig som stjärna. Kameran är aktiv och redo att ta stillbilder.
  2.
  Klicka på" Take en ny bild "under" Camera uppgifter. "En förhandsgranskning av bilden visas under webbkameran fönstret.
  3.
  Dubbelklicka på den nya bilden för att öppna den i Windows Picture och fax. Härifrån kan du ändra orientering, skriva ut, starta ett bildspel eller kopiera bilden till en annan del av datorn. Det finns också en Hjälp-ikonen om det behövs.

  video skapande


  1.
  Gå till "Start", "Alla program" och "Windows Movie Maker. " Detta är programmet du använder för att skapa videor med din laptop kameran.
  2.
  Gå till "Arkiv" och "Capture Video" för att starta inspelningen. En videoinspelning guide kommer att visas. "Sätt mikrofonnivån volymen input till önskade inställningar, kontrollera lämplig ljudenheten och källa som används, och klicka på" Nästa ".
  3.
  Ge din videofil ett namn genom att skriva in det i # 1 plats (där det står "Untitled").
  4.
  Välj en plats att spara video som tagits. "Mina videoklipp" befolkar automatiskt, men du kan klicka på "Browse" för att välja en annan plats. Klicka på "Nästa".
  5.
  Välj önskad bildkvalitet. Om du planerar att lagra och redigera video på din bärbara dator, välj den rekommenderade inställningen för "Bästa kvalitet för uppspelning på min dator (rekommenderas). " Klicka på "Nästa". Detta fönster berättar också om hur mycket hårddiskutrymme du har tillgängligt för video och hur mycket utrymme varje minut av video kommer att använda.
  6.
  Nästa fönster ska visas i på video capture guiden är avskiljning fönstret. Du kommer att se en levande foder av webbkameran till höger, med kontroller för att stänga av högtalare, begränsa fånga tid, och skapa klipp när guiden avslutas. Markera "Skapa klipp när guiden har slutförts" och avmarkera "Mute högtalare" och "Capture tid. "

  Klicka på Start Capture-knappen. Oavsett visas på förhandsvisningen spelas in. Säga några saker, klicka sedan på Stop Capture-knappen. Klicka på Slutför.
  7.
  Windows Movie Maker ska nu få videoklipp och importera filerna. Det kan ta några minuter beroende på hastigheten på din laptop. Du kommer att se flera klipp att ordna eller ändra. Dra klipp på tidslinjen längst ned i fönstret för att prova olika video arrangemang. Du behöver inte placera dem i samma ordning som de togs, så du kan experimentera.
  8.
  Klicka på "Play"-knappen (på pilknappen bredvid "Visa Storyboard" ) ovanför tidslinjen för att spela upp video. Om du är nöjd med arrangemanget, gå till nr 3 på Movie Tasks ("Finish Movie") och klicka på "Spara i min dator. " En spara Movie Wizard visas.
  9.
  Ange ett filnamn för filmen, välja en plats att spara filmen och klicka på "Nästa". Nästa fönster kan du välja film kvalitet och kommer att ha en punkt bredvid "Bästa kvalitet för uppspelning på min dator (rekommenderas). Det kommer att finnas en hyperlänk för att visa fler alternativ, som till exempel passar bäst till en viss filstorlek eller andra inställningar. Lämna de rekommenderade inställningarna på plats och klicka på "Nästa. "Filmen kommer att spara. Beroende på hur snabb din dator och storlek på videofilen, kan detta ta några minuter.
  Tio.
  Lämna" Spela filmen när jag klickar på Slutför "markerad och klicka på" Finish. "Ditt nya film kommer nu att spela i din standard mediaspelaren.

  tips och varningar


 • Denna tutorial är utformad för Acer kör Windows XP.
 • Du kan också använda din webbkamera med vissa snabbmeddelanden program. Se instruktioner i samband med varje program för mer information.

Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man emulera en HP-skrivare

Relaterade artiklar


 • Hur är bärbara & stationära datorer liknande?
 • hur du vill visa på både en laptop och en LCD-projektor
 • typer av ergonomiska möss
 • hur man skapar en mp3-fil på en Mac
 • hur du tar bort skrivare från inställningsmenyn
 • Hur konvertera ata ide kablar till USB-kablar
 • hur du installerar en ny intern hårddisk för Windows XP
 • hur man fixar en cd som matar ut från en dator när de sätts
 • tillgänglig kontra datorns totala minneskapacitet
 • hur du ansluter din stereo & TV till datorn