Dator > utrustning som krävs för att ansluta till Internet

 • utrustning som krävs för att ansluta till Internet


 • Ansluta till Internet har massor av fördelar, såsom att betala räkningar på nätet, kolla e-post, meddelandetjänster vänner, lägga upp på forum och mycket mer. Hur får man den datorn på nätet om? Vad göra allt du behöver för att få datorn att den elektroniska världen av information? Slappna av, denna artikel kommer att få dig dit

  Wifi Internet

  En av de vanligaste typerna av Internet är att Wi-Fi. . Du kan hitta Wi-Fi i de flesta offentliga platser nu såsom: restauranger, flygplatser och bibliotek. De första ställena att börja göra Wi-Fi riktigt populär var kaffe hus. Människor skulle kunna ta med sig sina bärbara datorer och kolla sin e när de drack sitt kaffe. För att komma in på Internet med Wi-Fi behöver du en trådlös adapter. Det finns två typer av adaptrar, det finns externa och interna. De flesta bärbara datorer kommer att ha trådlösa korten inbyggd i dem för att ansluta till Wi-Fi, men om det inte gör det de gör trådlösa adaptrar som passar i USB-portarna. Som offentliga Wi-Fi kräver att du är ute på offentliga platser, är den enda typ av dator som du kan ta med dig en bärbar dator, så det enda som krävs utrustning för att använda Wi-Fi är en bärbar dator och trådlös adapter.

  Bredband Internet

  Trådlöst internet är bra, men om du är hemma och inte vill investera i trådlös (särskilt om du bara har en dator), kan du bara få fast internet. De tre vanligaste typerna av trådbunden Internet är uppringd, DSL och kabel Internet. Slå upp är äldre och långsammare, men bara kräver ett nätverkskort som har en inbyggd 56 k-modem, en telefon kabel, och ett aktivt telefonjack. Det kommer att binda upp den telefonlinje medan du är på Internet också, så du kanske vill ha en separat telefonlinje enbart för ringa upp. DSL och kabel är snabbare, men kräver mer utrustning. För DSL behöver du en Ethernet-kort, en kabel för att gå från den Ethernet-adapter till externt modem, ett externt modem, och en linje att gå från modemet till telefonjacket. DSL binder inte upp telefonlinje som det körs på en annan signal än Uppringning gör, så du kan fortfarande ringa samtal. Kabel Internet liknar DSL i att du behöver en kabel för att gå från datorn till externt modem, ett externt modem och en kabel för att gå från modemet till vägguttaget, men skillnaden ligger i där kabeln från den externa modem går. Stället för att gå till en telefonlinje, kommer det att koppla in din kabel uttag för dess källa av Internet.

  Satellite Internet

  Den slutliga vanligaste typen av Internet är att Satellite Internet. Detta kommer som kabel-och DSL Internet kräver ett externt modem och kablar för att ansluta till modemet och datorn och en kabel för att gå till väggen. Det finns ytterligare en del av utrustningen som behövs för satellit Internet ändå. Du behöver en parabolantenn som din operatör kommer att installera. Skålen kommer att kopplas in i din vägg, och ett snöre kommer att gå från ett vägguttag (ansluten till satellit) till en extern satellit-modem. Då modemet kommer att ansluta till datorn.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur du vill visa foton från en laptop till en projektor

Relaterade artiklar


 • hur man installerar drivrutiner på min dator
 • hur du lägger till en IDE-hårddisk till en sata setup
 • Hur sätter jag min bärbara dator till en DVD-spelare för tv: n?
 • hur du ställer in en USB till en seriell 9 pin adapter på Vista
 • hur du hittar den videominne på min Dell-dator
 • hur man hittar en DSL-ip adress
 • Vilka är fördelarna med en SMART Board?
 • hur du installerar ett minneskort i en Dell-dator
 • hur man rengör ett fet laptop tangentbord
 • hur man väljer den bästa gaming grafikkort