Dator > hur man rengör de flesta tangentbord för datorer

 • hur man rengör de flesta tangentbord för datorer


 • Datorer. Vi kan leva utan dem och när har problem du inte kan leva med dem. De gör ditt liv bättre genom att hjälpa organisera din dag, kan du arbeta hemma och hålla kontakten med vänner. Men när problemen startar kan nervöst minst sagt. Stuck eller smutsiga tangentbord är ett mindre problem och lätt kan fastställas genom att följa några enkla steg
  1
  <. . br> Den största klagomål jag hör är att tangentbordet är smutsigt från matrester eller dryck spillts. För att rengöra ytan på ditt tangentbord första visuellt kontrollera eventuella matrester eller smulor på knappen. Vänd tangentbordet upp och ned och försiktigt skaka lösa partiklar av. För att ta bort smuts eller andra rester på tangentbordet stänga av datorn och använder ett desinfektionsmedel torka att torka av tangenterna. Detta är en god idé att göra ett par gånger i veckan speciellt om du har flera användare
  2
  VARNING:. . På nyare bärbara datorer om nycklarna sticker ALDRIG försöka bända bort nycklarna. Som bilden visar varje tangent har en mikrobrytare och det kan lätt skadas av nyfikna. I de flesta fall tangentbordet kan ersättas med en dator tech om de håller för dålig. Stickning är i allmänhet ett resultat av mat, dryck eller damm kommer in i mikro-växlar och klistring upp dem.
  3.
  Att rengöra mellan tangenterna på standard datorns tangentbord, olika företagen gör utformade kit att rengöra och smörja tangentbordet. Innan spendera en massa pengar att köpa rengöringsprodukter Jag tycker det är billigare att bara byta ut tangentbordet om knapparna är fastnar på en regelbunden basis. Undantaget är om du har en specialitet tangentbord med mycket Bells, ljusets och visselpipor.
  4.
  Du kan använda tryckluft i går att komma med förlängning munstyckena mellan tangenter och blåser ut damm och livsmedel smulor.
  5.

  använda försiktigt en tops typ bomullstopp för att rengöra mellan tangenterna med tvål och varmt vatten lösning. Var noga med att inte låta vattnet rinna in i tangentbordet.
  6.
  På standard datorns tangentbord tangenterna kan dök upp genom att försiktigt placera en liten skruvmejsel inom det centrala och försiktigt bända upp det. Nyckeln kan vara ren eller bytas ut. Innan du sätter tillbaka nyckeln på plats använda ett smörjmedel för att belägga insidan. Kontrollera med er datorbutiker försörjning för produkter som utformats särskilt för detta ändamål.
  7.
  Om du eller någon insisterar på att äta runt datorn, satsa på tangentbordet täcker. Till slut kommer de att spara en hel del huvudvärk.
  8.
  Det är alltid klokt att få on-line och forskning som du särskilt datorn innan företaget någon typ av rengöring. Tillverkning 's webbplatser erbjuder ofta tips eller har en teknisk support som kan ge dig råd.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du uppgraderar RAM-minnet i en Apple MacBook Pro

Relaterade artiklar


 • kan en vanlig USB-skrivare göras för att ansluta trådlöst?
 • hur man kan förbättra bärbara Dell-datorer
 • Hur man använder en PC som en mottagare för digital-tv
 • hur du ändrar din CPU-kärna hastighet
 • hur man använder paralleller till en mac
 • hur man bränner en CD-skiva på en bärbar dator
 • ledde vs laserskrivare
 • Hur stänger jag mitt interna modemet på?
 • sig att behärska VBA för Microsoft Office 2007
 • hur man identifierar datorns moderkort säkringar