Dator > kan du ersätta en HP laptop grafikkort?

 • kan du ersätta en HP laptop grafikkort?


 • Bärbara datorer brukar kallas för mobil kommunikation, inte för deras snabbhet och grafiska gränssnitt. Byte av delar inuti den bärbara datorn har varit ett populärt diskussionsämne mellan professionella datoranvändare, men oftare än inte, är det samförstånd finns det mycket lite anpassning som kan göras för att en bärbar dator. Med grafikkortet i en bärbar dator, speciellt Hewlett-Packard bärbara datorer, finns det en liten bit av anpassning möjligt, men det kommer bara komma från andra laptop delar

  Laptop Basics

  De flesta bärbara datorer är särskilt utformade för att inte vara anpassningsbar. Anledningen till detta är allt måste packas i mycket hårt för att se alla de viktigaste bitarna, såsom minne, moderkort, osv, alla kan förpackas tillsammans med tillräckligt utrymme för att fungera utan överhettning, men ändå är relativt små . Anledningen större bärbara datorer är bättre rustade är helt enkelt för att de är större och har plats för att passa in bättre utrustning.

  I fråga om HP bärbara datorer, de flesta av sina produkter har grafikkort som är knutna till den moderkort sig i vad som kallas en onboard grafikkort. Eftersom de är integrerade, är det enda sättet att ersätta den bärbara datorn grafikkort byta hela moderkortet själv. Det finns inget sätt att uppgradera eller nedgradera om grafikkortet har misslyckats, på grund av detta, i de flesta fall vårdas en video misslyckande kommer att kräva en exakt utbyte av moderkortet själv

  I vissa fall för. mer avancerade bärbara datorer som erbjuds av HP, men kommer de att ha små grafikkort som inte är anslutna till moderkortet. HP. com kommer att erbjuda hjälp på att låta användaren lära sig om de har någon av dessa datorer via deras online produkthandböcker ligger på huvudgatan webbplats och om användarens dator har den fristående grafikkort, kan den ersättas med en exakt kopia av grafikkort som för närvarande är i den. På grund av rymdfrågor, det finns inte så mycket utrymme för en annan video-kort i en HP laptop, även om andra modeller av HP grafikkort kan arbeta på sin plats.

  Nya innovationer

  Ett hopp för framtiden anpassning i bärbara datorer är ett tillägg till PCI-kortplatser. En PCI-kortplats, normalt reserverad för stationära datorer, har varit en pågående arbete för laptop beslutsfattare i många år nu, och är HP i täten för att producera en sådan plats på sina bärbara datorer. Vad detta kommer att göra är möjligt att allt som kan passa in i en PCI-kortplats på ett skrivbord att passa in i en bärbar dator också, bland annat flesta större grafikkort.

  Installera ett nytt grafikkort via PCI-kortplats på en HP kommer att få datorn att kringgå kortet ombord video och använder den nya som ligger i facket. Skälen för människor som vill ersätta sina grafikkort är många, såsom bättre upplösning, snabbare video processing (på grund av många nyare grafikkort med inbyggt RAM-minne specifikt för video processing) och felaktiga grafikkort i sin nuvarande dator.

  Även detta program är fortfarande under utveckling, hålla reda på laptop specifikationer via HP: s webbplats kommer att låta användarna vet när den nya tekniken visas. Det sätt att veta om en bärbar dator har de nödvändiga specifikationen är att titta igenom funktioner och hitta något som säger "öppna PCI-platser. " Dessa kommer att datorerna kommer sannolikt nya kandidater för kort byte video.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:Hur gör jag mu00C0rka en enhet?

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en mikrofon till datorn
 • hur man gör en laptop skärmskydd
 • sig att behärska VBA för Microsoft Office 2007
 • Hur konvertera en dator till en tv
 • hur man kan återställa en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen?
 • hur man får mer utskrifter från en bror tonerkassett
 • hur du ansluter en USB-skrivare till ett nätverk
 • hur du låser en IBM Thinkpad
 • installation av minne på en acer bärbar dator
 • hur du lägger till PCI-kort till en Mac Pro