Dator > Vad gör man med gamla bläckpatroner

 • Vad gör man med gamla bläckpatroner


 • Enligt Ryan Vero, vice VD i Office Max, 300-miljoner bläckpatroner kastas ut årligen. Bläckpatroner är en del av vår vardag, hemma, på jobbet och skolan. Tyvärr är många individer är osäker på vad du gör med använda bläckpatroner när deras tomt, och de flesta bläckpatroner hamnar på soptippen. Det finns platser där du kan donera eller återvinna din gamla bläckpatroner utan kostnad, eller till och med i vinstsyfte

  Återvinn

  Återvinn dina bläckpatroner med någon av de rikstäckande återvinningssystem program som syftar till att minska deponering av avfall. Många av dessa företag accepterar bläckpatroner och andra uttjänta elektroniska produkter som mobiltelefoner, cd-skivor, skrivare och datorer.

  Freecycling. com listor företag och ideella organ som accepterar bläckpatroner från privatpersoner och företag. Flera av dessa organ erbjuder pick-up, förbetalda adressetiketter och vissa företag erbjuder pengar för dina vann bläckpatroner.

  Kontrollera med återförsäljare och tillverkare att ta reda på om de vidtar använda bläckpatroner på deras butik eller per post. Hewlett Packard, Staples, Epson och Office Depot kan du antingen e-post i dina bläckpatroner eller släppa dem vid en i butiken kiosk. Några av dessa tillverkare och återförsäljare kommer att ersätta dig för patron med kontanter eller tillgodokvitto.

  Donera

  Donera dina gamla bläckpatroner till välgörenhet och andra ideella organ att hjälpa mindre bemedlade personer, medicinska forskningsstiftelser eller militär personal som är stationerad utomlands. Innan donera till välgörenhet, kontrollera med Better Business Bureau eller IRS se till att byrån är ett legitimt välgörenhet.

  Drift Shoebox arbetar med återvinningscentraler för att samla in gamla bläckpatroner till att stödja militära trupper stationerade runt om i världen. Många av de patroner återanvänds eller renoverade för återanvändning och intäkterna används för att sända vård paket till militär personal.

  Ring din favorit välgörenhet för att se om de accepterar donationer bläckpatron och var du kan lämna dem off. Vissa välgörenhetsorganisationer samarbeta med återvinning företag eller organisationer att acceptera använda bläckpatroner och andra elektroniska föremål med hjälp av intäkterna går till välgörenhet.

  Be lokala skolor, bibliotek, vårdcentraler eller andra organisationer gemenskapen om de accepterar bläckpatroner för fundraising. Ungefär som donerar patroner till en välgörenhetsorganisation, dessa organisationer återvinna bläckpatroner och använda intäkterna för att hjälpa till med finansieringen.

  Patroner

  Din senaste bra alternativ är att använda påfyllningsbara bläckpatroner. Inte bara kommer denna praxis att minska avfallet, det kommer att spara pengar, eftersom kostnaden för att ha en bläckpatron återfyllas är billig i jämförelse med att köpa en ny patron. Många kontorsvaruhus erbjuder denna tjänst för en liten avgift. Dessutom, några datorer eller kontorsmaterial butiker säljer gör-det-själv-kit patron påfyllning.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:filstrukturen på en VCD

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera en USB-skrivare till en LPT
 • hur man bygger en rackmonterad pc
 • hur man passar ett trådlöst PCI-kort
 • hur man identifierar problem med nätverksmaskinvara
 • hur du återvinner datorkomponenter
 • hur man fixar ett pappersstopp för en Deskjet-skrivare
 • hur man skapar en boot disk disk flash
 • hur man kan bli av HP skrivarmeddelanden
 • Hur du kopierar fönster från en hårddisk till en annan hårddisk
 • hur du spelar in till en dator cd-brännare