Dator > hur man använder Struts HTML -taggar

 • hur man använder Struts HTML -taggar


 • Struts är en särskild form av HTML- taggen för att effektivisera programplaneringen av online-formulär . Formulär skapas i HTML är särskilt skrymmande . Det kräver en omfattande uppsättning taggar , och varje tagg måste ofta tas inuti en annan rottagg . Resultatet är en ganska ordrik stil i jämförelse med andra HTML-kod . Struts Förkorta kodning krävs för att utföra dessa former genom att ta bort flera andra taggar och kondenserande dem i en enkel rad . Programmerare kommer att införa förändringar snabbt . Använda Struts HTML -taggar kommer att avsevärt påskynda utformningen av webbsidor .

  Du behöver :
  HTML editor


  1
  Öppna en HTML -redigerare och skapa en ny HTML- fil . . Du kan använda en enkel texteditor om du vill . Windows Notepad är tillräcklig för programmering av HTML med Struts taggar .
  2 .
  struktur HTML-dokumentet som vanligt . Börja med " " tag och leverans " " information om så önskas .
  3 .
  Börja ett formulär avsnitt i HTML-dokument . Men undvik att använda konventionell HTML-formulär-fältet taggar , inklusive den första formen själva deklarationen. Initiera form avsnittet med " "där " processpage "är den fil som kommer att behandla formuläret innehåll efter de skickas in. Struts bort behovet av att lägga till HTML- formulär parametrar till de ursprungliga form deklarationen .
  4 .
  Skapa ett textinmatningsfält för HTML-formulär . Men inte använda konventionella " " och " " taggar till bokstöd texten fältets innehåll och parametrar . Istället sysselsätter Struts HTML-taggen för att skapa textfältet . Skriv " "där " fältnamn "är den variabel som du vill tilldela till formuläret . Struts version är enkel och elegant .
  5 .
  Lägg radio väljarknapp för att din HTML-formulär om du vill. Använd Struts HTML -taggar för att skapa dessa knappar . Användningen av radio- knappar och andra liknande områden form är särskilt strömlinjeformad med Struts . Istället för att placera alternativet taggar inuti rörliga taggar , helt enkelt skapa hela uttalandet med en rad kod : " Värdenamn " där " radioname " , " propertyName " och " Värdenamn " representerar lämplig variabel innehåll för alternativknappen .
  6 .
  Avsluta formuläret med skicka-knappen . Skicka in knappar är särskilt korta och enkla att använda Struts HTML-taggar . Skriv bara " "istället för den längre standard-HTML -variant som används för form lämna knappar .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:Vad är CSS-mallar ?

Relaterade artiklar


 • Hur berätta om en processor x64 i Windows
 • vad är en minnesläcka ?
 • hur man fixar en hårddisk med stiften trycks in
 • hur man reparera en Juno mailbox.atr fil
 • hur man fyller hp98 patroner
 • hur man identifierar portar på en Mac G4 m5183
 • Felsökning Mac G4 safari går långsamt med min Essentials trådlösa router
 • hur man gör en extern batteri för bärbar dator
 • hur man skriver en klient ansökan om Mandelbrot webbtjänst i C #
 • Vad är bästa portabla lagringsenheter för mac?