Dator > hur du skickar e-post med hjälp av HTML

 • hur du skickar e-post med hjälp av HTML


 • HTML tillhandahåller de verktyg som behövs för att skapa ett online- formulär . Dessa former ta emot data från en användare och skicka den till servern för bearbetning . Ett vanligt användningsområde för HTML- formulär är att skicka e-post . Webbdesigners integrera dessa HTML- formulär på en webbplats för att kontrollera den information en användare skickar och hur det leds . Användaren skriver i ett HTML- formulär rutan och trycker på en knappen "Skicka" . Servern skickar sedan texten som e-post. Denna uppgift är en vanlig del av webbplatser och är lätt att integrera i en befintlig webbplats.

  Du behöver :
  PHP -kompilator


  1
  Kontrollera att din webbserver har stöd för PHP . . Detta verktyg kan integreras med HTML för att hantera majoriteten av e- formulär som finns på Internet . Fråga ditt webbhotell om du har tillgång till PHP -kompilatorn . Om du inte gör det måste du uppgradera ditt konto eller söka en annan leverantör som erbjuder PHP . Det här verktyget är allestädes närvarande och alla servrar som inte stödjer det kommer sannolikt inte att HTML-e- formulär .
  2 .
  Bygg , kopiera eller köpa en enkel HTML- formulär som begär att uppgifter som är nödvändiga för att skicka ett mail . Denna form skulle acceptera användarens namn , sin e-postadress , ett ämne linje ( om så önskas ) , och kroppen i e-postmeddelandet . Många finns tillgängliga för gratis på nätet ( se Referenser ) . Eller du kanske använda en befintlig HTML- formulär för att bearbeta PHP och skicka e-post från det .
  3 .
  Skapa en ny textfil med filändelsen " . php " . Detta filnamn måste vara detsamma som filnamnet som används i "action "-fältet i HTML-formuläret .
  4 .
  Klistra in ett PHP- skript som hanterar uppgifter server e-postmeddelandet i den nya texten fil . Dessa skript är lätt tillgängliga på nätet utan kostnad ( se Referenser ) . Ofta PHP-skript och HTML-formulär finns som ett matchat par för att göra skapandet av ett HTML-e- form så enkelt som möjligt . En rad i den här PHP- skript som kräver anpassning är den del som innehåller " mail ( ) " -kommandot . Den första parametern inom parentes bör den e- postadress som ska ta emot e-postmeddelanden från HTML-formulär .
  5 .
  Ladda upp PHP-skript och HTML-formulär till samma webbkatalog av en webbplats .
  6 .
  Besök URL för HTML-formulär . Detta är webbadressen där sidan är belägen som innehåller inmatningsfälten för användaren att skriva e-postmeddelandet .
  7 .
  Fyll i HTML-formulär och tryck på knappen "Skicka" . Inom några sekunder kommer ett e-postmeddelande anländer till avsedd adress .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man gör en bild av en webbsida i PHP

Relaterade artiklar


 • hur du gör din egen dator baserad server
 • Radeon 9550 128MB specifikationer
 • hur man vidrör inre plattorna på en hårddisk
 • hur man uppgraderar en USB-enhet
 • hur man installerar Virtual Server 2005 på Windows Server 2003
 • hur man demonterar en dv6663cl
 • Så här åtgärdar fel 126
 • ThinkPad R30 specifikationer
 • hur till vända min MacBook till en GPS-navigator
 • hur man uppgraderar Dell Studio högtalare