Dator > steg för att skapa ett verktygsfält i Visual Basic

 • steg för att skapa ett verktygsfält i Visual Basic


 • Skapa ett verktygsfält i Visual Basic är densamma oavsett om du gör en fristående Windows-program eller designa en webbapplikation . Visual Basic kommer förinstallerade med några av de vanligaste verktygsfältet format och varje kan anpassas till dina individuella situation . Tänk på att skapa ett verktygsfält i Visual Basic är inte samma sak som att lägga datakod till verktygsfältet så att ikonerna på det kommer att fungera i det program du skapar

  Du behöver :
  Visual Basic installerad på en PC .
  Visual Studio .
  NET installerat på en dator .


  1 .
  Öppna Visual Studio. NET . Öppna din nuvarande projektet om du redan arbetar på ett eller välj " Projekt " bredvid " Skapa " uppe till vänster på startsidan för att öppna en ny . Fortsätt genom att välja antingen " Windows formulerad ansökan " eller " ASP. NET Web Application ", döpa om titeln på filen genom att skriva den i " Filnamn "-fältet och klicka på " OK ".
  2 .

  Navigera till den översta menyvalet och klicka på " Visa ". Rulla ner och klicka på " Toolbox. " En meny band kommer att visas till vänster om ditt projekt .
  3 .
  Rulla ner och klicka på " Menyer och verktygsrader "för att utöka den . Välj sedan " ToolStrip . "

  4 .
  Klicka och dra " ToolStrip " över till det tomma formuläret . placera den på formuläret där du vill ha den . Det är inget annat än en liten ruta med en nedåtpil på start , men i verktygsfältet sträcks över hela ditt formulär .
  5 .
  Leta reda på mycket liten pil som pekar åt höger på den övre delen av verktygsfältet själv . Klicka på den och ett fönster öppnas .
  6 .
  Klicka på den andra punkten ner , " Infoga Standard objekt . " Detta kommer att visa ikoner för " Open ", " Save "," Ny " och mycket mer. Om du behöver mer än dessa eller behöver en annan typ av anpassning kan du klicka på nedpilen på den sista ikonen i verktygsfältet. Klicka utanför verktygsfältet.
  7 .
  Döp ditt nya verktygsfält och alla knappar om du ska ha mer än ett verktygsfält i ditt projekt genom att klicka på verktygsfältet. Visual Basic namn ditt verktygsfält " ToolStrip1 "som standard . Visual Basic heter den första ikonen på verktygsfältet " ToolStripButton1 " som standard , " ToolStripButton2 " och så vidare .
  8 .
  Visa egenskaper skärmen till höger om ditt projekt . Om den inte visas klickar du på " Visa "och sedan " Egenskaper ".
  9 .
  i inforutan , bläddrar till toppen . Du kommer att se " Namn "på vänster sida med standardnamn till höger .
  10 .
  Klicka i rutan till höger om "Namn "och radera text , ersätta den med ditt nya namn . Namn verktygsfältet något med anknytning till projektet som " HomePageToolBar . " Namnge knappar, " OpenButton "," NewButton "," SaveButton " och så vidare .

  tips och varningar


 • lägga till kod för att göra alla dessa ikoner arbete , dubbelklicka bara på var och en . Visual Basic tar dig till " kod " skärm av projektet och kommer att ha automatiskt skapat en modul för dig att börja placera kod i. Kodningsföreskrift varierar stort beroende på vad du vill varje ikon ska göra i ditt projekt .
 • Du kan behöva bredda ditt formulär genom att ändra storlek så den passar din skärm för att se alla knappar som har infogats i verktygsfältet. Spara ditt arbete med jämna mellanrum för att undvika att förlora ditt arbete. Välj platsen där du lagrar din fil noggrant så att du enkelt kan hitta den senare .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:rensar listboxen

Relaterade artiklar


 • hur man demonterar en HP ze4900
 • hur man ansluter en T-Mobile BlackBerry 9700 till en bärbar dator
 • hur man bygger Toshiba A100
 • dell D620 specifikationer
 • Hur konvertera divx till mpg för Mac
 • hur man visar kolumner i en MySQL tabell
 • hur reparera en freeware skiva
 • hur du aktiverar HP Pavilion dv9000 i en TV-tuner
 • whiteboard teknik
 • hur man återställer en Canon i860