Dator > Sony RS-30C specs

 • Sony RS-30C specs


 • Sonys VAIO RS serie av stationära datorer är fylld med media punsch, marknadsförs till människor som driver hemmabio från sina datorer i stället för en mottagare. Om du har en Sony RS-30C eller någon annan RS modell på skrivbordet, kan du titta på TV, utföra DVR funktioner och lagra analoga filmer på digitala --- direkt ur lådan. Lätt att nå fram och bak hamnar ytterligare minska din soffa-potatis eller arbetsrelaterade tid.

  Inside

  VAIO RS-30 processor är en 7,7-by-15-genom-15. 4-tums fall i silver och vitt. Det väger ca 30 kg. Fartyget drivs av en Intel Pentium 4-chip med "hyper-minne" av 512 och grafikminne sköts av ett ATI Radeon 9200-chip kan 128MB med VGA, DVI och TV-out använder. En kombinerad DVD u00B1 RW /CD-RW-enhet med "Click to DVD" programvara kan spela de flesta 2010 skivformat. Med ett cacheminne 512KB, den har en front hastighet side bus 800 MHz och standard RAM på 512 MB. Hårddisken drar en annan 120GB. Detta är inte helt tillräckligt med juice att lämna vissa spel applikationer under 2010, men det är mer än tillräckligt för desktop publishing och hemmabio använder. En TV-tuner, tillsammans med potenta hårt och DVD-enheter, låter RS-modeller arkivet TV, central för de flesta hemmabio av 2010.

  Utanför

  RS-serien av stationära datorer, som kommer förpackad med en vanlig uppsättning VAIO högtalare, ett tangentbord och mus, men inte en display, kan lätt kontakt med många externa enheter. Det inte bara har sju USB-portar, tre på framsidan och fyra på baksidan, den har också två PlayStation2 portar för mus och tangentbord framför, en VGA /DVI-port, separat tv och övervaka ut-portar, två S-video-portar ( en fram, en bak), komposit video och ljud ingångar (en på framsidan, en på baksidan), en Ethernet-port, stereo och koaxiala ingångar, en PDIF-utgång-port och en hyper-enhet (iLink) port på framsidan och tillbaka. Det också, naturligtvis, har framför portar för hörlurar och mikrofon. Även om det inte kommer med en bildskärm, oavsett vilken du ansluter kommer att förstärkas genom Sonys "8X AGP 3D-grafik Maskinvaruacceleration" programvara.

  Klockor och visselpipor

  körs på Windows XP Home, Sony RS- 30C är redo att driva ett nöjescentrum. Den innehåller PictureGear Studio SonicStage och DVgate Plus för alla former av filhantering. Giga Pocket är en personlig videoredigerare och VAIO Media hjälpmedel i fildelning. Systemet är redo för de vanligaste stationära funktioner nämligen: Microsoft Works, Microsoft Age of Empires II, en MoodLogic 2,5 rättegång, Intuit Quicken, Microsoft Money, Encarta Online, Acrobat Reader, Apple QuickTime och RealNetworks RealOne mediespelare.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur reparera en trasig laptop-skärm

Relaterade artiklar


 • HP 7960 instruktioner
 • hur man fixar tangentbordet på en Toshiba Qosmio
 • hur man återställer bios i en Lenovo T61
 • hur man hittar en bror program Toneråtervinning
 • hur man skriver ut cd / dvd på en Epson R1800
 • jämförelse av Intel Centrino & Intel Core
 • hur man förebygger personsökning
 • Compaq Presario 6300 usa specifikationer
 • hur man laddar in en ansökan på IPAD
 • hur man skapar en matris med RAID 5