Dator > Hur konvertera källkod från csharp till vb.net och tillbaka med fri programvara

 • Hur konvertera källkod från csharp till vb.net och tillbaka med fri programvara


 • Programutvecklare som använder den aktuella Microsoft Visual Studio . NET-språken programmering av Visual Basic . Net ( VB. Net ) och csharp . NET (C # ) måste kunna hitta kodexempel online . Många gånger har dessa kodexempel är inte i programspråket exploatören mest flytande använder. Det är lättare att följa exemplet källkoden i VB. Net eller C # om det är det programmeringsspråk som används varje dag .

  Det finns kommersiella verktyg för att konvertera program från en . NET-programmering språk till ett annat som de från VBConversions , CSharpener , Tydlighet Consulting och Materiella Software . Jag har dock hittat några gratis verktyg som tar hand om omvandla allt från kodsnuttar till hela Visual Studio Lösningar från en . Net språk till ett annat.

  Observera . De resurser avsnitt längst ner i artikeln innehåller klickbara länkar till gratis verktyg diskuteras här
  1 .
  vill konvertera korta snuttar av källkod Det finns flera webbplatser som erbjuder gratis konvertering verktyg . De alla i grunden fungerar på samma sätt . .
  2
  Öppna din favorit webbläsare och navigera till en av dessa online Net -verktyg kod konvertering : .

  Carlos Mares online omvandlare
  Developer Fusion online omvandlare
  Telerik kod omvandlare (min favorit online -konverterare)
  3 .
  Kopiera textsnutten källkoden du vill konvertera . Klistra in den i posten rutan på en av webbplatsen som nämns i steg 2. Välj önskad översättning och klicka på funktionsknappen. Antag att din ursprungliga källkoden var giltigt , bör du se koden översätts till önskat Microsoft . Net programmeringsspråk.
  4 .
  vill konvertera en hel Visual Studio lösning eller ett projekt använda open source program som heter SharpDevelop . SharpDevelop är faktiskt en IDE ersättning för Visual Studio . Du kan använda den för att skriva din kod i stället för de infödda IDE att fartyg från Microsoft . Jag använder bara det för att konvertera hela projekt . Besök SharpDevelopment hemsidan , ladda ner mjukvaran och installera det .
  5 .
  Start SharpDevelop och öppna lösningen innehåller källkoden du vill konvertera . I SharpDevelop Projektlista fönster , högerklicka på det projekt du vill konvertera. Välj Konvertera menyalternativ . En annan meny dyker öppnar visa alternativen. Om du har öppnat ett C # projekt kommer du att se :

  från C # till Boo
  C # för att Python
  C # för att VB. Net

  menyalternativ.
  6 .
  Välj källkod konvertering menyalternativ . Koden kommer att konverteras till den önskade . Net programmeringsspråk. Det kommer att vara i en ny mapp på samma nivå som den ursprungliga källan med namn . ConvertedTo___ där ___ är destinationen språket .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man läser en oändlig slinga

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en kalender med PHP
 • hur du importerar en CSV till Palm Desktop
 • hur man använder SD-porten på framsidan av en HP Pavilion
 • hur man köper en multifunktionell kopiator
 • ThinkPad T60p: specifikationer
 • hur till återvinna en ej slutbehandlad CD
 • HP Pavilion HSTNN-q22c specifikationer
 • IBM Thinkpad-serien 1 modell 41U minne specifikationer
 • ThinkPad W700 specifikationer
 • gateway 2000 solo specifikationer