Dator > CMM programvara process

 • CMM programvara process


 • Du behöver :
  anständig dator med tillräckligt minne för att täcka omfattningen av program som du kommer att skriva
  .  Mer intrikata program kräver vanligtvis mer minne .
  .
  En stor datorskärm är också en stor hjälp , gör siktning genom koden lättare .
  .
  En bekväm stol.
  .
  Och tålamod , konstaterade att ett fel i koden kräver mycket tålamod .
  .

  CMM Översikt

  Capability Maturity Model (CMM ) är en lista med fem steg som en organisation går igenom eftersom den förbättrar . Den beskriver dessa steg , och förklarar varför det är nödvändigt att ett företag framsteg genom dem . CMM fokuserar på att förbättra de metoder en organisation använder för att utveckla produkter och programvaror .

  En av de första organisationer att använda CMM var försvarsdepartementet . Under det kalla kriget , denna avdelning används CMM för att förbättra effektiviteten i den tekniska utvecklingen.

  Under de senaste decennierna har användningen av CMM spred sig från regeringen att andra utvecklingsgrupper . Idag är många företag följa modellen för att upprätthålla effektivitet och ständigt förbättra .

  ursprungliga nivå

  Den första nivån CMM processen beskriver är den initiala nivån. Här är den process genom vilken nya produkter utvecklas inte organiserade . I ett första skede , inga processer finns och produkter utvecklas genom försök och misstag .

  Medan många produkter börjar sin utveckling på detta kaotiska skede är det inte lämpligt som långsiktig lösning . Företag som utvecklar produkter i den ursprungliga nivå som måste förbättra sina metoder för att behålla sin konkurrenskraft.

  Repeterbar Level

  Eftersom processen för produktutveckling inom ett företag förbättrar , går den in i andra andra steget kallas Repeterbar nivå . Här börjar grundläggande organisation för att bilda .

  Under denna nivå är de processer som används för att bygga framgångsrika produkter dokumenteras och riktlinjer för projektledning blir definierade . Detta gör produkten konstruktion ska upprepas , utan att behöva byggas om varje gång byggnad börjar på nytt .

  utformas och förvaltas Nivåer

  Nästa steg är utformas och förvaltas Nivåer . Under dessa två faser , processer och metoder som används för att skapa produkten blivit mer raffinerade och dokumenteras bättre. Ju mer en process definieras och dokumenteras , desto lättare är det för en organisation att producera felfria produkter .

  standardisering kommer i förgrunden under viss nivå, minska den tid och ansträngning som krävs för produkt skapas . Managed nivå tar denna standardisering ett steg längre , genom att övervaka stora mängder produktionsdata och analysera den för att göra processerna mer effektiva .

  Optimera Level

  Den sista etappen av CMM förbättring modell är den Optimera nivå . Under denna nivå är varje process som används i produktionen av den produkt som ständigt övervakas och förbättras . De nödvändiga förbättringar på denna punkt är små , men viktiga för den pågående effektiviteten i produktionen.

  Optimera Level är konstant och fortsätter så länge produkten är producerad. Om ett företag beslutar att utveckla en separat , ny produkt , börjar hela CMM modellen igen för den produkten.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man öppnar en länk på samma fönster när du använder frames

Relaterade artiklar


 • hur du överför programvara från en 3,25-tums diskett till en CD-ROM skiva
 • hur du tar bort vax från datorskärmar
 • min Dell Latitude C600 startar inte
 • min deskjet 855c inte ut
 • hur man uppgraderar en liten dator
 • rekommenderas bärbara datorer för Autodesk
 • dataåterställning för ett Kingston USB 2.0
 • Panasonic Y4 specifikationer
 • hur man fixar inget ljud på en Acer 5920 laptop installeras med Windows Vista Home
 • tutorial för tangentbord utvisning på en gateway m-1617