Dator > hur man skapar en total kontroll midi karta

 • hur man skapar en total kontroll midi karta


 • Numark MIDI-verktyg Total Control är fabriken kartläggs för användning med Numark Virtual DJ /Cue och Native Instruments Traktor musik blandning programvara. Men liksom andra MIDI-verktyg det är förenligt med ett brett utbud av musikproduktion och musik blandas program som erbjuder MIDI kapacitet. Med tanke Total Control funktioner, som inkluderar en cross fader, frammatningshjul, reglar linje och olika rattar kontroll, kan hårdvaran vara användbara för att manipulera kontroller av ett antal andra musikprogram, inklusive Ableton Live och Logic Pro.

  Du behöver:
  Computer
  . Total Control MIDI-controller.

  MIDI-avbildning Total Control


  1.
  Ladda Total Control MIDI karta från Numark. com. Denna PDF visar alla MIDI Note och CC siffrorna på total kontroll. Detta är viktigt att veta när kartläggning på olika program.
  2.
  Både Virtual DJ /Cue och Traktor ger inbyggt stöd för total kontroll, så att användaren ska kunna helt enkelt fästa regulatorn till datorn via USB-kabel och börja använda den med båda programmen. Men om användaren vill ändra hur regulatorns knappar används, kan detta göras genom att gå till att stänga av MIDI-avbildning. I Virtual DJ /Cue detta kan göras genom att gå till Configuration> Remote och byta den från Total Control infödda inställning till General MIDI-inställningar och sedan kartlägga regulatorns nycklarna till olika programfunktioner. I Traktor detta kan göras i MIDI-gränssnitt menyn, som tilldelar viktigaste funktionerna olika program fungerar.
  3.
  Ableton Live är ett populärt program för DJs och elektroniska artister och använder den vid levande och är anpassningsbar till många MIDI-controllers. Även Live inte erbjuder inbyggt stöd för total kontroll, kan dess nycklar MIDI kartläggas genom att klicka på MIDI /Sync Inställningar och ange MIDI karta genom att trycka på MIDI omkopplaren i programmen övre högra hörnet, klicka sedan på programmet funktion du vill tilldela till just den och tryck sedan på, vända eller byta Total Control-tangenten på lämpligt sätt.
  4.
  Logic Pro är Apples flaggskepp musikproduktion program, och används också leva efter vissa artister . Total kontroll kan MIDI kartläggas i Logic Pro genom att öppna Transform fönstret och klicka på "Ansök insatser till utvalda händelser" för att kartlägga programmets funktioner till styrsystemet viktigaste funktioner.
  5.
  Propellerhead's Reason programvara är populärt bland musikproducenter och kan användas för att spela live också. Anledningen är anpassningsbar till många olika MIDI-controllers. Kontrollera instruktionsboken för MIDI-diagram för att se vilka typer av nycklar bäst hänförs till olika funktioner. Klicka sedan på Inställningar och välja tangentbord och kontrollbord i listrutan. Välj sedan "Övriga" för MIDI in enheten och börja välja program funktioner för total kontroll viktiga funktioner.

  tips och varningar


 • Om den totala kontrollen är antingen inte fungerar eller endast delvis arbetar med programmet du har mappat den för kontrollera att du har följt alla av programmets MIDI-avbildning riktningar.

Previous:nothing Next:hur man överklocka Core 2 Duo T9300 bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man byter en laptop usb
 • hur att uppgradera RAM på en q2 MSI Wind netbook
 • HP m8517c-b specifikationer
 • hur man fyller hp98 patroner
 • hur man stänger av AuthenTec fingeravtrycksenheten
 • hur man använder USB till seriell-konverterare i Windows
 • specifikationer för en spira s197-2402
 • hur man använder Logitech Z Cinema med ett Creative SoundBlaster ljudkort
 • APC 1000 specs
 • hur man reparera en Blixt JCD fil