Dator > kablar som ska användas för Adaptec SCSI-styrenhet

 • kablar som ska användas för Adaptec SCSI-styrenhet


 • A Small Computer System Interface (SCSI) controller samordnar kommunikationen mellan enheter på datorn och SCSI-bussen. En regulator kan antingen vara ett kort eller en funktion färdiga i datorns moderkort. Adaptec är en Milpitas, Kalifornien, som tillverkar hårdvara, inbegripet adapters, Universal Serial Bus (USB) hubbar och SCSI-kablar. Du kan köpa dessa kablar online från antingen auktoriserade återförsäljare eller distributörer.

  Mini Serial Attached SCSI

  ACK-I-mSASx4-4SATAx1-SB-1m R (produktnummer) är en Mini Serial Attached SCSI (SAS) x till (4) x Serial Advanced Technology Attachment (SATA) kabel. Denna interna kabeln är känt som ett fan-ut-kabel eftersom den ena sidan av kabeln har fem olika bilagor ansluten till den. Bilagor utspridda i ett fanlike mönster. På denna sida av den kabel som du har fyra sju-pin SATA-anslutningar och en SAS sidbandsläge kontakt. Denna kabel är att fästa SATA-diskar på en SATA /SAS-kontroller. Du kan också fästa SATA-styrenheten till en SATA /SAS bakplan. En bakplan är en utskrift kretskort som låter dig ansluta olika kontakter parallellt spår. Längden på kabeln är 3,28 meter, och den har en kopparledare. Kabeln bär ett års garanti. Denna kabel kostar mellan $ 30 till $ 35, från och med 2010.

  Inre Mini Serial Attached SCSI

  Denna kabel finns också en annan fan-out kabel, och den mäter 1,64 meter och är gjord av koppar. Det har Small Form Factor (SFF) -8. 448 sidbandsläge signaler, och ena sidan av kabeln har upp till fem anslutningar. Denna kabel har också 4-7 pin SATA-anslutningar och en SAS sidbandsläge kontakt. Den andra sidan av kabeln består av en 36-pin 4i Mini MultiLane SAS-kontakt. Du kan också använda denna enhet för att ansluta din SATA /SAS-kontroller till antingen SATA /SAS bakplan eller SATA-diskar. Denna kabel är begränsning av farliga ämnen (RoHS) som följer. Produktnumret för den här kabeln är ACK-I-mSASx4-4SATAx1-SB-0. 5m R, och det kostar mellan $ 26,75 och $ 29,99.

  Inre Mini SAS

  ACK-I-mSASx4-4SATAx1 0. 5m R är en RoHS-kompatibel kopparkabel som mäter 1,64 meter. Ena änden av kabeln har fyra sju-pin SATA-anslutningar. Den andra änden har en 36-pin 4i Mini MultiLane SAS-kontakt. Denna interna mini SAS X4 till (4) x1 kabel har ett slut som fans ut. Du kan också använda denna kabel för att ansluta SATA-diskar eller SATA /SAS bakplan en SATA /SAS-kontroller. Denna produkt kostar mellan $ 33 och $ 40, från och med 2010.


Previous:nothing Next:hur man raderar en fil på en Cruzer 2GB

Relaterade artiklar


 • mitt ljud-enheter fungerar inte på min VAIO stationär dator
 • Hur konvertera en intern DVD-brännare till ett externt
 • hur man kan kontrollera bläckpatroner på en Lexmark S300
 • hur man återställer chip på en Epson CISS
 • Hur tar jag bort en Compaq Notebook V2000 fack batteriet?
 • hur du överför programvara från en 3,25-tums diskett till en CD-ROM skiva
 • hur man kopierar data från en USB-dongle
 • hur man installerar en Color LaserJet 3500 fixeringsenheten
 • förteckning över Monotype teckensnitt
 • praktisk användning för skannrar