Dator > ViewSonic e70f specifikationer

 • ViewSonic e70f specifikationer


 • ViewSonic är en tillverkare av TV-apparater, datorskärmar och projektorer för både hem och offentlig användning. . Dessa elektronik finns på de flesta elektronik butiker över hela USA i en eller annan aspekt. ViewSonic E70f är en CRT datorskärm. CRT står för katodstrålerör och är en gammal teknik. De flesta nyare bildskärmar och med 2010 är LCD, eller LCD-skärm.

  Ingångar, utgångar och uppgraderingar

  standard "i rutan" ingång för denna monitor förare är enkel analog mottagning från en dator torn. Video drivrutiner som finns tillgängliga för uppdateringar via din Enhetshanteraren. Monitorn kabeln är en 15-stifts "blå slot" D-sub-kabel. Det enda sättet att uppgradera denna datorskärmens signal, antingen in eller ut, är med adaptrar på både datorn tornet och skärmen.

  Power och Power Behov

  Denna bildskärm levereras med en nätkabel förmonterad som kommer inte behöver en uppgradering om den inte blir skadad. Om nätsladden är skadad, kan eltejp fixar inte det. Ta det till en dator-reparation butik. ViewSonic E70F förbrukar 75 watt när den är på, oavsett vad inställningarna för ljusstyrka, kontrast eller upplösning. Om den "övervintra" läge, kommer den förbruka 25 watt.

  Reglage på skärmen

  Skärmen knapparna består av på /av strömbrytare, 1, 2, upp och ner. Genom att trycka på No 1 knappen kommer du få upp en meny som låter dig anpassa vissa alternativ i datorns bildskärm. Kontrast, språk, ljusstyrka och position i displayen kan ändras från menyn. För att avsluta menyn, tryck på nr 2 knappen två gånger. Upp och ned knapparna gör att användare kan bläddra igenom alternativen och justera inställningarna när de är markerade.

  Display

  maximal upplösning förhållandet att denna bildskärm stödjer är 1280 pixlar x 1024 bildpunkter. Intervall på 600 800 bildpunkter stöds, med varje storlek finns i mellan. Det finns inget sätt att utvidga detta område utanför sin fabrik specifikationerna utan att ansluta mer än en bildskärm till samma dator tornet. Den maximala upplösningen uppdateringsfrekvensen för skärmen ändamål ligger 87 Hz, men användare kan sänka den som med 59 Hz i kontrollpanelen.

  Innehåller

  Innehållet i fabriken lådan är ViewSonic E70f bildskärm, en effekt kabel, en förrätt vägvisare, den ViewSonic installations-CD och videokabeln för att ansluta monitorn till datorn tornet. Startguiden erbjuder också möjligheten att registrera din produkt via mail för garantireparationer.


Previous:nothing Next:hur man överklockar ett ATI Radeon X1050

Relaterade artiklar


 • hur man ansöker termisk pasta till quad core
 • hur du tar bort en 2840 tonerkassett utan ström på
 • Felsökning Compaq AMD Sempron 3000-dator
 • hur man får franska bokstäver på ett engelskt tangentbord
 • hur man ändrar Toshiba-enheter
 • hur man installerar SBC dsl
 • vad är en flip chip?
 • hur till återvinna Durabook
 • hur du tar bort en processor & kylfläns
 • hur du justerar bläddra hastighet trådlös Microsoft Mouse 6000