Dator > hur man ändrar Toshiba-enheter

 • hur man ändrar Toshiba-enheter


 • Byta hårdvara är en realitet för nästan alla laptop-användare. Din bärbara dator lagring och enheter uppgifter är bland de vanligaste ersättas enheter. När det gäller din Toshiba laptop, ingår detta i regel din hårddisk och CD /DVD-enheten. Det är sällsynt att du kommer att behöva ersätta din bärbara dator diskettenheten, och det är ännu mer sällsynt att din Toshiba laptop ens kommer att ha en diskettenhet. I varje fall ersätter enheterna i din bärbar dator från Toshiba kräver väldigt lite demontering och /eller teknisk laptop reparation erfarenhet.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.

  Byta ut hårddisken


  1.
  Stäng av din laptop. Stäng bildskärmen och koppla ur nätsladden från sin sockel. Stäng bildskärmen och placera den bärbara datorn nedåt. Vrid datorn så öppningen är vänd mot dig.
  2.
  Tryck på batteriets frigöringsknapparna och ta bort batteriet från sitt fack på undersidan av den bärbara datorn.
  3.
  Ta bort hårddisken locket genom att ta bort dess en eller två fästskruvarna på omslaget.
  4.
  tag i hårddiskens svart pull-fliken. Skjut den att koppla bort den från sin kontakt, lyft upp på hårddisken och ta ut det ur sitt fack. Ta bort enheten från sin vagga, om den finns, och den åt sidan.
  5.
  Fäst drivsystemet vaggan till hårddisken, om det behövs och placera den nya hårddisken i det tomma hårddiskfacket. Skjut på enheten så den sitter ordentligt och ansluts till enheten facket. Byt ut hårddisken locket och dess fästskruvarna.

  Byta CD /DVD-enhet


  1.
  Placera den bärbara datorn uppåt och öppna bildskärmen som långt som möjligt. Använd en liten, platt skruvmejsel för att bända upp den säkra tangentbordet remsa ovanför den översta raden av tangenter.
  2.
  Ta bort skruvarna säkra tangentbordet på plats. Lyft tangentbordet ur den bärbara datorn och placera den nedåt på den bärbara datorn yta. Koppla bort tangentbordet bandkabel från moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  3.
  Ta bort den inre krysskruven säkra CD /DVD-enheten till höger eller vänster sida av den bärbara datorn. Tryck på den bakre änden av enheten för att mata ut den från sitt fack. Dra ut enheten från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  4.
  Skjut in den nya CD /DVD-enheten i den tomma enheten facket. Skjut på enheten tills den sitter på plats i facket och ersätta sitt fästskruven. Anslut tangentbord flatkabeln till moderkortet. Placera tangentbordet inuti den bärbara datorn, och sedan byta ut sin fästskruvarna. Byt tangentbordets säkra band.
  5.
  Tillbaka batteriet på undersidan av den bärbara datorn. Återanslut alla kablar och /eller enheter till den bärbara datorn.

  Tips och varningar


 • Använd ett antistatiskt armband när du arbetar på insidan av din bärbara dator . Detta förhindrar elektrisk skada till din laptop.

Previous:nothing Next:en HP 4200n kommer inte att initiera ett förflutet minne check

Relaterade artiklar


 • bärbar dator jämförelser och recensioner
 • diy fäste för en laptop
 • hur du tar bort moderkortet på en hp pavilion ze5620us
 • jämföra quadro grafikkort
 • Network Attached Storage protokoll
 • mitt ljud-enheter fungerar inte på min VAIO stationär dator
 • hur man använder HDMI OUT på bärbar dator till exernal övervaka
 • Samsung T260 specifikationer
 • hur du ställer in korseld
 • Vad är infraröd sändare / mottagare?