Dator > hur du tar bort moderkortet på acer 3680

 • hur du tar bort moderkortet på acer 3680


 • Byte av delar i din Acer 3680 laptop kan vara en svår process på grund av den kompakta målets karaktär. Detta begränsar eventuella reparationer på grund av bristen på utrymme för att flytta verktyg. Skadliga misstag är mer sannolikt att uppstå när som helst glida kan skada en närliggande komponent. Ta bort moderkortet helt från fallet kan lätta frågor, göra reparationer eller reservdelar enklare. Med moderkortet inte längre i det fallet, kommer du att få det svängrum som behövs för ökad noggrannhet i hanteringen av många anslutna komponenter.
  1.
  Stäng av datorn och ut kontakten. Ta bort alla kablar från systemet. Stäng skärmen och sedan placera den bärbara datorn botten uppåt i mitten av din arbetsyta.
  2.
  Skjut batterispärren fliken mot batterifacket och skjut batteriet från fall .
  3.
  Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort de två små skruvarna som håller fast mittpanelen på plats på baksidan av målet täcker RAM-chips och Wi-Fi-kort. Ta bort panelen. Dra de två antennkablarna från toppen av Wi-Fi-kortet och skjut de båda klämmorna mot sidorna av kortet bort. Dra ut kortet i målet. Tryck klämmorna på båda sidor av de två RAM-moduler till sida och dra dem ur systemet.
  4.
  Ta bort skruvarna som håller fläkten locket till vänster om center panel. Lyft locket gratis. Ta bort kylfläkten skruvarna och dra fläkten kabeln från moderkortet. Lyft ut fläkten ur facket.
  5.
  Avskaffa de återstående skruvarna från botten av systemet, och skjut CD /DVD-enheten från fodralet. Vänd över ärendet och öppnar LCD-skärmen helt.
  6.
  Bänd tangentbordet bezel sitter ovanför tangentbordet under LCD från fallet. Se till att inte riva flatkabeln ansluter styrelsen till moderkortet. Ta bort de två skruvarna som håller fast tangentbordet till fall avslöjas med bezel bort. Lyft den bakre delen av tangentbordet på en framåt vinkel och lägg den nedåt under handledsstödet. Dra den bruna låsmekanismen på tangentbordet bandkabeln framåt bort från den svarta kontakten något utan att ta bort mekanismen. Ta bort olåst kabeln från moderkortet och sedan dra tangentbordet gratis. Dra på ramen är flatkabeln från moderkortet och dra bezel gratis.
  7.
  Koppla den lilla video kabel som sitter under LCD åt höger av datorn och dra Wi-Fi antennkablar genom den lilla skåran längst upp på tangentbordet montageplåt. Avlägsna de fyra skruvarna ligger vid foten av LCD-panelen och dra LCD-skärmen församling från systemet.
  8.
  Bänd locket församling från basen på den bärbara datorn ärendet till använda hela moderkortet.
  9.
  Ta bort skruvarna från omkretsen på moderkortet som håller den till botten av fallet. Skjut moderkortet lätt åt höger för att koppla bort den från enheten. Lyft moderkortet fri från den vänstra sidan av målet och arbeta mot den högra sidan tills klart.

  tips och varningar


  Wear
 • ett antistatiskt armband när du arbetar på den bärbara datorn för att skydda datorn från statisk elchocker.

Previous:nothing Next:hur man byter en riktig batteri klocka i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • Toshiba l305d-s5892 specifikationer
 • hur knäppa för dubbelsidig utskrift på plats på en HP 6500 skrivare
 • hur man kan skicka ett fax från ett Officejet 6500 trådlös
 • hur man Systemåterställning en Portege Toshiba laptop 4010 till fabriken out-of-box inställningar
 • hur du ställer svart bläck bara på en Epson Photo R200
 • hur man byter en Konica Minolta 2550 patron
 • EVGA 680i moderkort specifikationer
 • hur du tar bort den främre omslaget till en OptiPlex 755
 • sätt att uppnå snabbare dataöverföring
 • hur man ändrar Toshiba-enheter