Dator > hur man byter en Lexmark T640 fixeringsenhet

 • hur man byter en Lexmark T640 fixeringsenhet


 • En Lexmark fixeringsenheten är en komponent i en Lexmark laserskrivare som smälter toner på din sida för att skapa bilden. En fixeringsenheten är ett tvådelat system som består av en hot-rulle och en backup rulle. Fixeringsenheten använder dessa delar för att skapa både värme och tryck som gör att en permanent bild på din sida. Om du någonsin undrat vad som gör papper varm när det är färskt ur en skrivare, är svaret fixeringsenheten. Om du tycker att det papper i din Lexmark T640 laserskrivare är inte längre varm och bilderna är inte klart, kan du behöva byta ut fixeringsenheten.

  Du behöver:
  Lexmark T640 laserskrivare
  . Skruvmejsel.
  Nya fixeringsenheten.


  1.
  Förvandla din Lexmark skrivare och dra ur kontakten. Vänta 30 minuter innan du fortsätter så att skrivaren kan svalna.
  2.
  Ta av redrive mössa och redrive dörren från skrivaren. Den redrive locket ligger på toppen av skrivaren bakåt, och redrive dörren är placerad på baksidan av skrivaren. De bör både lyft lätt.
  3.
  Ta bort fixeringsenheten locket från Lexmark skrivare. Detta ligger på ovanpå skrivaren och bör också lyfta rätt av.
  4.
  Använd en skruvmejsel för att avlägsna de två skruvarna som håller bakre redrive montering på plats. Det finns två klipp på den övre delen av redrive församlingen. Pressa dem samtidigt lyfta den redrive församling. Lyft bort den från skrivaren.
  5.
  Ta bort de två skruvarna som håller fast fixeringsenheten på plats. Skruvarna finns på flikar i vardera sidan om skrivaren. När skruvarna tas bort, kan fixeringsenheten givarkabeln dras ut.
  6.
  Koppla ur kabeln fixeringsenheten sensorn från kontakten. Det kommer att behöva avrullat från guiden innan sladden kan kopplas ur och tas bort. Fixeringsenheten kan nu glida ut. När givarkabeln är utrullad, koppla ur och ta bort nätsladden.
  7.
  Ta bort kilar från båda sidor av din nya fixeringsenheten innan du installerar den. De är belägna på båda sidor om fixeringsenheten och bör märkas "Ta bort".
  8.
  Placera den nya fixeringsenheten i skrivaren på samma plats där du tog bort den gamla fixeringsenheten. Var noga med de två kablarna på vardera sidan hålls ur skrivaren.
  9.
  Anslut givarkabeln i, omdirigering den genom guiden. Sätt i strömkabeln. Använd din skruvmejsel för att sätta de två skruvarna tillbaka in i flikarna på vardera sidan om fixeringsenheten. Sätt bakre redrive församling igen och satte skruvarna som håller den på plats igen i. Sätt redrive dörren, redrive mössa och fixeringsenheten täcka veken tillbaka till skrivaren.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Fördelarna med en stationär över en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • felsökning av en Lexmark skrivare som inte skrivs ut med Vista
 • Compact Flash-minneskort använder
 • hur man använder HP webbkamera
 • hur du formaterar en enhet i exFAT formatering i Windows 7
 • hur du ställer in en bärbar dator med en router till ett modem
 • hur du tar bort en mac leverans tornkraft
 • hur du tar bort och ersätter en cd / dvd-enhet
 • hur man avgör om Apple IPAD är rätt för dig
 • Hur gör jag lågnivåformat ett 8 GB Micro SDHC kort?
 • vad är en primär IDE-kanal