Dator > de bästa bärbara datorer för designproffs

 • de bästa bärbara datorer för designproffs


 • Design proffs kräver en viss standard från sina datorer. Om du är en webbdesigner, rörlig grafik designer eller en 3D-designer, söker efter en bärbar dator som levererar kan vara förvirrande. Det finns olika typer av bärbara datorer alla utformade med en viss konsument i åtanke. Inom designområdet, någon roll vad de flesta är förvaring, upplösning, prestanda och exakt visning av färg. För motion designers ett grafikkort som inte går av under press är viktigt och en bärbar dator som kan göra utan en hicka är önskvärd.

  MacBook Pro 17 "

  MacBook Pro 17" är den största bärbara dator i MacBook serien. Apple erbjuder en 2,8 GHz Intel Core 2 Duo-processor, 4 GB, en 500GB 5400 rpm hårddisk och ett NVIDIA GeForce 9600M GT grafikprocessor. Med en utökad batteritid på upp till 7 timmar Macbook Pro 17 "är en fantastisk maskin. Som en extra bonus, MacBook serie av bärbara datorer är energieffektiva och återvinningsbart. Detta är den perfekta maskinen för alla formgivare är intresserade av ett långsiktigt räkningen. MacBook Pro är expanderbar och kan köpas på en rabatt om du är student.

  Lenovo ThinkPad

  Lenovo ThinkPad R-serien bärbara datorer är inte det mest attraktiva i branschen. Vad de saknar i skönhet de gör upp i hårt arbete. Lenovo ThinkPad R400 levereras med en Intel Core 2 Duo-processor, 160 GB hårddisk och 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM och en 14,1 "-skärm. R500 är utrustad med en 15,4"-skärm. Detta kan vara mer passande att se dina paletter är synliga. Lenovo ThinkPad är en stor maskin, särskilt för dem som behöver en pålitlig bärbar dator som kommer att göra grafik konsekvent.

  Alienware MX-17

  För rörelse redaktörer eller 3D-designer, Alienware MX-17 är en kraftfull bärbar dator. Alienware MX, sjutton är en gaming notebook, utrustad med ett AMD 4800-processor. Den bärbara datorn har många alternativ för anpassning ditt grafikkort. Det M17x Core2Duo alternativ kommer med ditt val av NVIDIA grafikkort och de 17 "monitor kombinerar visuella komfort med rörlighet.

  Sony F-serien

  Sony F-serien bärbara dator är ett nytt system som byggdes för spel och prestanda. Notebook-datorn levereras med en Intel Core i7-820QM processor, upp till 640GB HDD och 8 GB DDR3 SDRAM. Denna notebook är en arbetshäst. Displayen är en 16,4 "widescreen och NVIDIA GeForce grafikkort är standard. Dessutom har den bärbara datorn upp till 1 GB dedikerat grafikminne. Sonys F-serien är ett bra val för alla formgivare.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man gör en nätverksuttaget

Relaterade artiklar


 • vad man gör om en bläckpatron inte skriver ut?
 • fördelarna med plottrar
 • hur isär en dator
 • hur du tar bort en användare från en Windows XP-domän
 • hur du formaterar en hårddisk på ett enkelt sätt
 • Definitionen av en dator kiosk
 • hur man installerar en HP-skrivare i boot camp
 • förklaring av en dator moderkort elanslutning
 • hur du permanent ta bort dokument på en dator
 • kan du ansluta en video projektorn till en bärbar mini?