Dator > felsökning av en HP Scanjet 6200c

 • felsökning av en HP Scanjet 6200c


 • HP Scanjet 6200C är en flatbäddsscanner känd för sin utmärkta skanningskvalitet. Men med ett stycke teknik, enheten mottagliga för tekniska problem. Om du äger en HP Scanjet 6200C och får problem med enheten, finns det några åtgärder för felsökning kan du prova att lösa gemensamma problem scanner

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . Hårddisk bruksanvisning.


  1.
  Kontrollera att skannern är ansluten till ett fungerande vägguttag om skannern inte är påslagen. Dra ur nätsladden och koppla sedan in den igen. Om detta inte fungerar, prova att ansluta en annan elektronisk enhet i uttaget att avgöra om problemet är med eluttag.
  2.
  Kontrollera att anslutningskabeln är ordentligt ansluten från ditt skannern till datorn. Koppla ur kabeln och koppla sedan in den igen. Försök skanningsjobbet nytt.
  3.
  Ändra inställningarna av upplösningen av skanningen om du upplever en suddig eller oklar scan. För att göra detta, öppna "Precision Scan Pro" på din dator. Detta är den programvara som medföljde HP Scanjet. Klicka på "Verktyg" och sedan "Output resolution". Skriv ett värde mellan 12 och 999. 999 i DPI textrutan. För färgscanning, välja ett nummer mellan 200 och 600.
  4.
  Skärpa bilden i "Precision Pro Scan" Om din skannade bilden visas ur fokus. Starta "Precision Pro Scan" och klicka på "Verktyg" följt av "Vässa nivå. " Välj en nivå från rullgardinsmenyn. Du kan välja mellan "Low", "Medium", "High" och "Extreme". Välj "High" eller "Extreme" för att vässa inställningarna och försök igen skanningsjobbet.
  5.
  Kontrollera att du har tillräckligt med systemresurser på datorn om skannern fryser eller stannar mitt i en skanning. För att göra detta, klicka på "Start", "Program", "Tillbehör", "System Tools" och "System Information". Från denna meny, se "System Resurser" och se till att du ser ett antal på 50 procent eller mer. Om antalet är under 50 procent avslutar du de program du för tillfället inte använder. För att göra detta, klicka på "CTRL + ALT + DEL" och väljer ett program att avsluta. Försök skanningsjobbet igen.
  6.
  Komplett en återställning av din skanner. Stäng av skannern och dra ur skannern från vägguttaget. Vänta några minuter och koppla in den igen i. Slå på skannern och försök skanningsjobbet nytt.
  7.
  Starta om datorn om de föregående stegen har misslyckats att lösa problemet. Försök skanningsjobbet igen när datorn startar om.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man identifierar hamnar på en Apple Mac G4

Relaterade artiklar


 • hur till återvinna stulna bärbara datorer med byte fri programvara
 • hur man köper tillbehör Toshiba laptop
 • uppladdningsbart batteri typer
 • hur man använder webbkameran på en acer aspire 5335
 • Hur konvertera en wma till en mp3 med Mac-omkopplare
 • hur man bygger en egen laptop med ett kit
 • instruktioner om hur man installerar en Intel Q9550 cpu
 • hur man beräknar mängden video behövs RAM
 • hur man kan kontrollera bläcknivån på en Lexmark 8300 Series
 • vad är en diskettenhet?