Dator > Felsökning av en HP Deskjet 882C

 • Felsökning av en HP Deskjet 882C


 • HP Deskjet 882C är en bläckstråleskrivare som kan skriva ut foton och professionella dokument kvalitet. Denna skrivare är dock inte längre tillverkas av HP. Om du har problem med din HP Deskjet 882C, bör du försöka först att diagnostisera och åtgärda problemen innan mer drastiska åtgärder som att köpa en ny skrivare
  1.
  Sätt i skrivarens nätkabel till ett fungerande vägguttag om skrivaren inte är påslagen. Försök med att koppla ur nätsladden för att kontrollera att den är säker.
  2.
  Kontrollera att skrivarens nätkabel är ordentligt på baksidan av skrivaren och datorn du försöker skriva ut från om skrivaren är påslagen men inte svarar när du försöker skriva ut.
  3.
  Ta bort papper från "I" facket om du har laddat mer än 100 ark u00A3 20 papper. Detta enligt HP, kan orsaka täta pappersstopp.
  4.
  Ta bort papper som fastnat från HP Dekjet 882C. Du kan göra detta genom att lyfta den övre panelen och dra bort papperet mot dig. När du har tagit bort papper som fastnat, tryck på "Resume"-knappen på framsidan av skrivaren.
  5.
  Skriv ett diagnostiskt om färgerna i utskriften inte matar ordentligt . För att göra detta, sätt på skrivaren och trycker på "Power"-knappen. Med "Power"-knappen fortfarande nedtryckt, tryck på "Resume" knappen fyra gånger. Släpp knappen "Power" och det diagnostiska testet kommer att skrivas ut. Utvärdera den diagnostiska skriva testet. Om testet ger fel färger eller saknas, kan dina bläckpatroner tom.
  6.
  Inaktivera "Device Management" på datorn om skrivaren slutar fungera. Windows har ett inbyggt verktyg som inaktiverar USB-portar om de inte har varit i bruk under en viss tidsperiod. Om du vill inaktivera det här verktyget klickar du på "Start", "Den här datorn", "Egenskaper" och sedan fliken "Maskinvara". Från denna menyn klickar du på "Enhetshanteraren"-knappen och sedan dubbelklicka på "Universal Serial Bus Controller"-knappen. Högerklicka på "USB" nav och välj "Egenskaper". Klicka på "Power Management"-fliken och avmarkera rutan bredvid "Tillåt att datorn stänger av den här enheten för att spara ström. "
  7.
  Starta om datorn om skrivaren inte är svara. Detta kan ibland fixa kommunikationsproblem mellan datorn och skrivaren.
  8.
  Utför ett strömavbrott på skrivaren om skrivaren fortfarande inte svarar för att skriva ut förfrågningar. Stäng av skrivaren och dra ur nätsladden. Vänta några sekunder och koppla in nätsladden i väggen. Försök utskriftsjobbet igen.


Previous:hur man ansluter en trådlös spion kamera till wifi Next:hur man installerar laptop hd

Relaterade artiklar


 • hur man byter en bakgrundsbelysning på en Dell Inspiron 1000
 • Hur konvertera. mod till mpeg för Mac OS
 • hur man installerar en mac os på en G4
 • RS-232 till USB konvertering
 • hur du tar bort skrivskyddet på mitt microSD-kort
 • hur du installerar en Canon-skrivare i Mac Classic
 • hur man byter grafikkort i en Dell Inspiron 6000
 • hur man förbeställa IPAD
 • hur ändrar grafikläget i ett område 51 bärbar dator
 • hur du tar bort skrivhuvudet av en Epson C90