Dator > filterrengöring

 • filterrengöring


 • Ingenting är mer irriterande då randig och splattered skriva ut sidor. Det finns dock ingen anledning att låta skrivaren patronen för att producera sådana röriga resultat. Det finns flera sätt att skrivarpatroner kan rengöras som kommer att eliminera ränder och stänk. Dina sidor kommer att se professionella gång och det kommer man inte behöva köpa nytt bläck eller skrivare

  inre rengöring

  Leta reda på skrivarens egenskaper för skrivaren med tilltäppta eller randiga skrivarpatron. Dessa inställningar är ofta på olika platser beroende på vilket operativsystem du använder. Men för Windows-baserade system fastigheterna ligger oftast inne i Kontrollpanelen under Skrivare och fax avsnitt. Hitta fliken som innehåller skrivare rengöring alternativ. Detta kommer att variera beroende på skrivare och operativsystem. Oftast är det lätt att hitta. Generellt finns det cirka tre alternativ att välja mellan, såsom rengöring av bläckpatroner för skrivare, rengör skrivaren huvuden eller rengöring av skrivaren hjulen. Välj skrivaren patronen rengöring knappen. Skrivaren kommer då att rengöra patronen huvuden. Men försiktig när man använder denna metod, eftersom den invändiga rengöringen fungerar genom att avlossa en mycket bläck och clearing bort det. Om du gör detta städmetod flera gånger, då du kommer att köra alla bläck ur patronerna.

  Torka Metod

  Denna metod görs genom att ta bort patronerna från skrivaren. Det är bäst att utföra detta steg med ena patron åt gången. Ta ut patronen ur skrivaren och använda en våt bomullstuss för att torka bläcket bort från ytan på bläckpatronen. Byt i skrivaren och om patronen fortfarande går randig. Om den gör och blötlägg annan bomullstuss i tvättsprit. Vänd patronen upp och ned där laddningen är vänt mot taket. Placera den våta bomullstuss över hålet och låt stå över natten. Byt ut patronen och kör skrivarens rengöring igen. Om detta inte fungerar, går vidare till sista steget.

  Blötläggning Metod

  Ta ut patronen ur skrivaren. Placera kassetten med utskriftssidan nedåt i en tarm fylld med varmt vatten. Låt patronen ligga i blöt tills återstoden från skrivaren patronen stiger till vattenytan. Ta ut patronen och torka av med en bomullstuss för att torka. Byt ut patronen och kör skrivarens kassetten rengöring igen. Ibland kan en kombination av alla dessa metoder är det enda sättet att få patroner ren. Men om en skrivare inte har varit i bruk i flera månader, då det inte kan vara möjligt att få de patroner fungera igen. Antingen patroner eller skrivaren kommer att behöva ersättas.


Previous:nothing Next:hur till återvinna en skadad disk

Relaterade artiklar


 • Dell Wireless adapter instruktioner
 • hur man exporterar till en externa DVD-brännare på en Macintosh G3
 • Felsökning av en ViewSonic va721
 • Toshiba Satellite tangentbord avlägsnande
 • hur man kommer åt BIOS på en ThinkCentre dator
 • hur man riva en Medion bärbar dator
 • hur man använder en station äpple bas som en trådlös Ethernet-brygga
 • kan återställa USB-drivrutiner
 • Hur minskar jag mängden datorskärmar kastas bort?
 • hur man kan utvidga en SATA-anslutning hårddisk på systemkortet