Dator > hur man ansluter en trådlös spion kamera till wifi

 • hur man ansluter en trådlös spion kamera till wifi


 • Det finns gott om skäl idag att önska en extra nivå av säkerhet och kontroll. Om du letar efter ett relativt billigt och enkelt sätt att ha en extra nivå av övervakning över viktiga områden i ditt liv, sedan en trådlös spion kamera kan passa dina behov. Dessa enheter kommer i ett antal former och storlekar, och har olika sätt att ansluta till ditt trådlösa internetuppkoppling. Vissa enheter kan anslutas direkt till datorns USB-port och kräver ingen extern ström eller konfiguration. Andra modeller fungerar oberoende, och måste vara korrekt konfigurerad för att ansluta ditt nätverk och dataströmmen. Beroende på vilken typ av kamera du besluta om, bör processen inte ta mer än några minuter att lära sig och fylla

  Du behöver:. .
  Aktiva trådlösa Internet-anslutning
  Router.
  Batterier (Om din kamera kräver extern ström).


  1.
  Välja och köpa en lämplig kamera enhet för dina behov. Om du har svårt att hitta en trådlös spion kamera, kolla länkarna på de resurser delen av artikeln.
  2.
  bort enheten ur förpackningen, noga med att se till att inga små bitar går förlorade. Om enheten kräver extern ström, installera rätt batterier i enheten.
  3.
  Komplett enheten set-up, och bestämma en lämplig plats för placering av kameran. Om du kommer att använda kameran som stöld avskräckande, du vill ha en vidvinkel bild av de drabbade platsen. Om du vill använda den som en baby monitor istället, skulle du vilja ha en mer snäv vinkel på barnets spjälsäng eller lekplats.
  4.
  Montera eller placera kameran på önskad plats, och makt det upp vid behov. Om enheten levererades med programvara för din dator, installera programvaran till din lokala hårddisk.
  5.
  Öppna tillhörande programvara till din kamera, eller försök att direkt åtkomst till din kamera med hjälp av rätt protokoll som dikteras av enhetens dokumentation. Om enheten inte ansluter direkt till din dator, du vill se till att din kamera kan komma i kontakt med ditt trådlösa nätverk. På äldre apparater kan det kräva att du anger routerns inställningar på menyn och lägg till din enhet manuellt till nätverket. På dom flesta nyare trådlösa kameror, finns det ingen anledning att ange din router menyn alls, och du kan enkelt konfigurera enheten direkt från datorn med den medföljande programvaran.
  6.
  Spara alla konfigurationsinställningar. Om du inte känner att du har en tillräckligt tydlig bild av önskat område, se till att detta inte är ett resultat av programmets inställningar innan man beslutade att montera kameran helt. För mer information om enheten och korrekt set-up tekniker, kontrollera med din ingår dokumentation, eller på tillverkarens webbplats.


Previous:Du kan skriva ut från ett USB-minne? Next:Felsökning av en HP Deskjet 882C





Relaterade artiklar


 • diy internet signal booster
 • hur man åsidosätta nivåer skrivare bläck
 • Hur man laddar ner ett ljud-enhet installationsprogrammet i Windows XP
 • hur man beräknar ups gånger batteribackup
 • hur du ställer in programvara som fungerar med en Wacom
 • hur du tar bort botten på gateway mx6214
 • hur du installerar en bärbar dator Configurator på en Compaq
 • hur formatera
 • felsökning av en Logitech trådlöst tangentbord och mus
 • hur man gör en enhet har en 32-bitars master boot record