Dator > effekterna av datorbutiker

 • effekterna av datorbutiker


 • En dator butik kan ha stor effekt på en persons beslut att köpa ett datorsystem. . Datorbutiker är bra på att bygga förtroende på de lokala kundernas som bygger en livslång generationsskifte tillhörighet mellan de två enheterna. Trots att större konkurrens från online datorföretag som Dell eller IBM, många av dessa datorbutiker fortsätta att utvecklas och tjäna deras trogen kundkrets.

  Personlig Service

  En dator butik har fördelen att den ger personlig service. När du går in i en datoraffär, det finns säljare och chefer väntar på att hjälpa dig. Mindre datorbutiker utveckla personliga relationer med sina kunder som har pågått i flera år. Online datorn återförsäljare inte har fördelen av att se eller prata med kunden ansikte mot ansikte.

  Custom Made Computer Systems

  Det finns flera typer av dator affärer från butiker som är specialiserade på nättjänster för små företag att allmänna reparationsverkstäder. Den mest populära typen av dator butik är en återförsäljare, som bär datorer från en distributör eller bygga skräddarsydda datorer. Många av dessa butiker kommer att sitta ner med kunden och utforma ett system skräddarsytt för vad den enskilde vill göra. Ett bra exempel är en kund som vill ha en specialiserad system för ansökningar datorspel. Butiken kan utforma ett system som tar hänsyn till förbättrad grafik och ljud.

  Samråd

  datorbutiker delta i informella konsultativa verksamhet genom att ge råd från programvara till system kapacitet. Consulting spelar en viktig roll i marknadsföringen någon typ av dator affären till allmänheten. Samråd med de flesta butiksägare är en tid för undervisning och förmedla kunskaper till att kunden på den senaste tekniken. Samråd för personal datorbutik och banar förvaltning väg för fler affärer.

  Reparation och underhåll

  De flesta datorbutiker har en reparation och underhåll av funktion för att analysera och reparera system från kunder som inte fungerar. Reparation och underhåll personal är oftast A + tekniker med kunskaper i felsökning datorer. Dessa verkstäder också Local Area Networks (LAN) och Wide Area Networks (WAN).

  Auxiliary Delar

  Vad händer om du bara behöver en hårddisk, en minnesmodul och inte ett komplett system? Computer butiker är specialiserade på nya och renoverade delar. De mindre databutiker genomföra en inventering av alternativa delar. Om du är en dator "nörd" kan du också köpa dessa delar för att montera din egen dator efter dina egna behov.


Previous:nothing Next:Hur installerar jag minnet i min Dell 4500s dator?

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar laptop videor
 • hur man installerar en inbäddad Flash-enhet
 • Felsökning påfyllda bläckpatroner i en kanon iP1800 skrivare
 • hur gör jag ansluter en dator till en Sharp Aquos LCD-TV?
 • hur du överför data från en iMac till en MacBook Pro
 • Hur uppgraderar du Citrix för Windows Vista?
 • hur man byter IBM T30 skärmen montering
 • hur man byter en UPS
 • instruktioner för att ändra bläckpatronen i en Epson-skrivare
 • Hur konvertera wpd till Word för Mac