Dator > Hur data jag överföra via USB?

 • Hur data jag överföra via USB?


 • USB-portar är en gemensam ingång finns på alla nuvarande dag datorer. Externa hårddiskar samt minnen båda använder sig av USB-teknik, så att användarna snabbt säkerhetskopierar och överföra data från en dator till en annan. Överföra data via USB-portar och kablar är otroligt enkelt, och är beroende på mängden data som överförs, kan ta allt från några sekunder till flera timmar

  Du behöver:.
  Extern hårddisk
  . Flash-enhet.
  Överbryggas /USB-nätverkskabel.

  Använda ett flashminne eller en extern hårddisk på en Windows PC


  1.
  Anslut den externa hårddisk eller flash-enhet till någon av datorns USB-ingångar. Vissa externa hårddiskar måste vara anslutna till ett vägguttag innan de kan fungera. Övriga externa hårddiskar samt minnen drivs av datorn via USB-porten. Om detta är första gången du använder enheten på din PC, kommer de drivrutiner som behövs för att köra enheten installera när du slår på den.
  2.
  Slå på din dator. Vänta på skrivbordet för att ladda (logga in om du uppmanas till välkomstskärmen).
  3.
  Klicka på knappen Start på skrivbordet Aktivitetsfältet och klicka på Den här datorn eller datorn (det varierar beroende på om du använder Vista, XP eller Windows 7).
  4.
  Öppna USB-enheten genom att högerklicka det på min dator eller Dator-menyn och välja Öppna. Filer kan klickas och dras till fönstret för att lägga till dem i enheten. Filer kan kopieras från enheten till datorn genom att klicka och dra dem till en fil på datorn eller till skrivbordet. Radera filerna genom att klicka dem en gång och trycka på Delete-tangenten.

  blixt enhet eller en extern hårddisk på en Mac


  1.
  Anslut den externa hårddisken eller flash-enhet till någon av datorns USB-ingångar. Vissa externa hårddiskar måste vara anslutna till ett vägguttag innan de kan fungera. Övriga externa hårddiskar samt minnen drivs av datorn via USB-porten. Om detta är första gången du använder enheten på din dator, kommer de drivrutiner som behövs för att köra enheten installera när du slår på den.
  2.
  Slå på din dator. Vänta på skrivbordet för att ladda (logga in om du uppmanas).
  3.
  Dubbelklicka på ikonen för den externa enheten på skrivbordet för att öppna och utforska den. Filer kan klickas och dras till fönstret för att lägga till dem i enheten. Filer kan kopieras från enheten till datorn genom att klicka och dra dem till en fil på din Mac eller till skrivbordet. Radera filerna genom att klicka dem och dra dem till papperskorgen.

  Dator till dator via USB


  1.
  Koppla ihop två datorer med hjälp av en överbryggas USB-kabel (kallas även som en USB-nätverkskabel). Dessa har ett mikrochip i mitten av kabeln som gör att datorer ska kunna kommunicera med varandra. Om du använder någon annan kabel när du ansluter två datorer via sina USB-portar, löper du risk att skada båda datorerna.
  2.
  Ström på båda datorerna och installera programvaran som medföljde överbryggas USB-kabeln. I vissa fall sker detta automatiskt, eftersom programmet är inbyggt i själva kabeln. Läs instruktionerna som medföljer kabeln att lära sig att installera programvaran unik för din kabel.
  3.
  Använd programvaran som medföljer kabeln för att överföra data mellan två datorer. Programvara varierar från företag till företag, så läs en manual för att få bättre förståelse för hur din fungerar. I vissa fall överföra data mellan datorer fungerar ungefär som överför data till och från en flash-enhet eller en extern hårddisk.


Previous:nothing Next:hur man köper dell bläckpatroner i bulk

Relaterade artiklar


 • att dölja dator ledningar
 • Ta bort en fil vid start på en xp
 • hur man rengör Alienware laptop fans
 • hur man öppnar dvd disken på en Mac G4 silver dator
 • hur man ökar signalmottagning för en laptop
 • Definitionen av en flyttbar enhet
 • hur du ansluter din bärbara dator till en extern bildskärm
 • hur man identifierar DVD-5 och DVD-R
 • hur korrekt hantera RAM
 • hur man konfigurerar en USB-port som en seriell