Dator > hur man bränner en DVD-video som är för stor för min dvd

 • hur man bränner en DVD-video som är för stor för min dvd


 • DVD-skivor är bekvämt för att hålla videor av familjen händelser och minnen eftersom nästan alla har en DVD-spelare. En digital videofil som är större än DVD: s 4,7 gigabyte kapacitet inte kan sätta på en DVD om det inte har komprimerats för att passa. Kompressionen kan ske genom tillgång till DVD-bränningsprogram redigeringsfunktioner innan du bränner en DVD från digital video. Ett antal DVD-bränning program kan komprimera digital video, med tillgänglighet från freeware till betalda versioner för Mac och PC. Kompressionen finns i DVD-bränning program fungerar på ett liknande sätt så att digital video sättas på en enda DVD

  Du behöver:. .
  Webbläsare
  Tillgång till Internet.
  DVD-brännare.
  Tom, inspelningsbar DVD.


  1.
  Ladda ner en DVD-bränningsprogram, som har en kompression inbyggd i den till skrivbordet på datorn, till exempel Toast Titanium för mac eller testversionen av Magic DVD Ripper för en PC. Dubbelklicka på ikonen på DVD-bränningsprogram när den har helt hämtat. Följ menykommandon att installera DVD-bränningsprogram på datorns hårddisk. Starta om datorn när installationen är klar.
  2.
  Kör DVD-bränningsprogram. Välj "DVD-Video" från rullgardinsmenyn till höger eller under "Video"-fliken. Välj "DVD-R" från rullgardinsmenyn till höger eller under fliken "Devices".
  3.
  Dra digital video från datorns hårddisk till ikonen för DVD-bränning program-ikonen på skrivbordet eller i Dock på vänster sida av skärmen, eller längst ned på skärmen.
  4.
  Vänta som digital video laddas i DVD-bränningsprogram och visar sitt namn inne i en kolumn i centrum av DVD-bränningsprogram huvudskärm.

  5.
  Markera den digitala videofilen i mitten kolumnen i DVD-bränningsprogram huvudskärm. Tryck på knappen "Redigera" för att gå till "Redigera"-fönstret.
  6.
  Klicka på "Tab"-knappen. Flytta den övre fliken under videofönstret till höger fram till början av den digitala video visas. Flytta ner fliken under videofönstret åt höger tills den digitala videon slutar. Klicka på knappen "Klar" för att återgå till DVD-bränningsprogram huvudskärm.
  7.
  Markera den digitala videofilen i den mellersta kolumnen av DVD-bränningsprogram huvudskärm. Klicka på Encoding "-knappen på DVD-bränningsprogram huvudskärm för att gå till" Kodning "fönster.
  8.
  Välj" Kodning "fliken högst upp i fönstret. Klicka på "Automatiskt" knappen under "Kodning"-fliken. Flytta "Video Quality" reglaget från hela vägen till höger mot mitten punkt mellan de två ändarna.
  9.
  Klicka på "OK" för att stänga fönstret och återgå till DVD-bränningsprogram huvudskärm.
  10.
  Klicka på "Fit to DVD"-knappen på DVD-bränningsprogram huvudskärm.
  11.
  mata ut skivsläden av DVD-enheten. Sätt den tomma inspelningsbara DVD på skivfacket. Stäng skivfacket.
  12.
  Klicka på "Bränn"-knappen på DVD-bränningsprogram huvudskärm. Vänta som digital video filen komprimeras så att den kan passa på DVD. Vänta som den komprimerade digitala videofilen bränns på dvd. Avsluta DVD-bränningsprogram när DVD har bränts. Mata ut DVD.

  Tips och varningar


 • Videoklipp som har gott om detaljer kommer att lida mest när den pressas samman för att passa på en DVD.
 • Billig tomma dvd-skivor kan inte arbeta efter några månader eller ett år har gått -. skillnad från dessa skivor tillverkade av material av hög kvalitet

Previous:nothing Next:Hur testar jag min processor hastighet?

Relaterade artiklar


 • hur man byter IBM T30 skärmen montering
 • hur man kan spara en hel mapp till en flash-enhet
 • flash-enhet tips & tricks
 • hur man återställer en Epson C45
 • Hur lossa jag en Dell laptop inverter?
 • Hur skriver jag ut öppet klistermärken med min skrivare?
 • hur man byter en DVD-enhet på en Mac G4 spegel dörr
 • Hur man laddar ner en FireWire-video via USB
 • hur du tar bort en Belkin Wireless G
 • Hur får man en bärbar dator ur viloläge