Dator > användningsområden för ProLiant-servrar

 • användningsområden för ProLiant-servrar


 • ProLiant-servrar är en typ av datornätverk server som gjorts av ett företag som heter HP, och används av många organisationer och företag idag. ProLiant-servrar finns i en rad och programvarukonfigurationerna för många ändamål. Dessa servrar har en hög kompatibilitet med många olika operativsystem-faktorer som gör att ProLiant-servrar att ha en mängd olika användningsområden

  Network Storage

  En av de främsta användningsområdena för en ProLiant server för att hantera delade. data på ett datornätverk. Detta kan göras med ett operativsystem såsom Linux. Detta möjliggör flera datoranvändare att komma åt och överföra data som ska delas på servern och dess anslutna lagringsmedia. Denna typ av delad nätverkslagring kan dessutom göra ett team av datoranvändare i nätverket för att arbeta med delade filer tillsammans. Ett sådant nätverk lagringsserver kan också lättare hantera säkerhetskopiering av viktiga data för företag eller organisation. Ett nätverk server kan spegla alla delade data till en sekundär disk array eller en annan typ av lagringsmedia, till exempel en säkerhetskopiering på band. Detta möjliggör en nätverksadministratör att lättare ta hand om viktig företagsinformation.

  Application Server

  HP ProLiant-servrar används också på datornätverk som applikationsservrar. En applikationsserver ger ansökningar som ska delas via ett datanät av flera datoranvändare. Datorn användare i nätverket kan komma åt och köra program på en programserver som om program installeras lokalt på datorn där de arbetar. Detta möjliggör enklare installation och ansökan förvaltningen för en nätverksadministratör. En annan fördel är mer överkomliga nätverk ansökan tillstånd för vissa företag och organisationer. Grupp ansökan konfigurationer inom ett datornät är också möjliga. En sådan användning av en ProLiant applikationsserver skulle vara att driva ett nätverk utgåva av Microsoft Office och har varje avdelning i ett bolag som delar en gemensam anpassad "Nytt dokument" mall för ett Microsoft Word-dokument. Annan avdelning kan ha sin egen anpassad mall. Alla datoranvändare i en organisation skulle kunna använda en installation av Microsoft Office på en ProLiant applikationsserver tillhandahåller delade anpassade konfigurationer till sina stationära datorer. Detta kan göras med en ProLiant server som kör ett operativsystem som Windows.

  Communications Server

  Ytterligare en primär användning av en ProLiant-server för tillämpningen av nätverk, kommunikation och projektledning. Köra en ProLiant-server som ett företag eller en organisations e-postserver är ett sådant exempel. Det finns många typer av digitala kommunikationen på nätet providable av servrar i dag att nå bortom bara e-post. ProLiant-servrar med lämpliga nätverk installerat meddelandeprogram kan också användas för att ge meddelandetjänster till ett företag eller organisation: s lokala nätverk. ProLiant-servrar kan också användas av företag och organisationer för att kommunicera på grupprojekt. Detta inkluderar kalender och andra delade kommunikation, såsom projektledare forum. Blackberry Server kan även installeras på några ProLiant-servrar, beroende på mjukvara konfiguration. Det gör att hanteringen av Blackberry kommunikation.


Previous:nothing Next:hur du utför en bläck utrensning på en Epson 7600

Relaterade artiklar


 • typer av behandling hastigheter i datorer
 • hur du använder din nya IPAD
 • hur du lägger makten till en USB-
 • hur man byter en saknad port USB-skrivare
 • hur man kan jämföra datorer med hastigheter
 • hur man öppnar upp en iMac sfär
 • hur man kan öka den bärbara datorns trådlösa funktioner
 • Felsökning Lexar hoppa enheter
 • hur man gör en setup disk från en återställningspartition
 • Hur får jag makt att min bärbara dator USB-anslutning?