Dator > Hur kan jag lagra konverterade videofiler utan hårddisk utrymme?

 • Hur kan jag lagra konverterade videofiler utan hårddisk utrymme?


 • Digital video-filer kan kräva ett extra belopp på dator lagringsutrymme. Video i DV-eller HDV-format kräver mer än 250 megabyte lagringsutrymme per minut. Även stora hårddiskar kan snabbt fylla vid konvertering bibliotek av videoband. Lagra dessa konverterade filer när den primära hårddisken är full kräver en extern lagringslösning som kan hantera filstorlekar över många gigabyte. Lyckligtvis kan den låga kostnaden för löstagbara lagringsenheter skjuta upp behovet att uppgradera din hårddisk direkt. Du kan också hitta sätt att frigöra diskutrymme på en hårddisk som är full

  Du behöver:.
  Dator som kör Microsoft Windows Vista eller senare operativsystem


  1 <. . br>
  frigöra ytterligare hårddiskutrymme på din primära enheten genom att ta bort alla oanvända program och data från datorn. Bort eventuella stora filer inte längre är i bruk från mappen Dokument. Klicka på ikonen "Starta" och "Kontrollpanelen". Klicka på "Avinstallera ett program" från "Program" i "Kontrollpanelen".
  2.
  Komprimera den primära hårddisken att skapa ytterligare utrymme. Klicka på ikonen "Starta" och "Computer" från Start-menyn. Högerklicka på "C:" enhet och välj "Egenskaper" från menyn. Klicka på "Komprimera satsningen för att spara diskutrymme" kryssrutan. Klicka på "OK" knappen för att börja kompression av den primära enheten.
  3.
  Anslut en flash-enhet till en ledig USB-port om hårddisken fortfarande inte har tillräckligt med utrymme. Nyare flash-enheter kan lagra mer än 30 gigabyte data och kostar mycket mindre än en ny hårddisk. Du kommer inte att kunna digitalisera video direkt till en flash-enhet om inte både datorn och flash-enheten stöder den nyare USB 3. 0 Specifikationer för porten.
  4.
  Anslut en extern hårddisk. Använd den snabbaste porten på datorn, helst en eSATA-eller IEEE 1394 (FireWire) anslutning för att möjliggöra digitalisering av video-filer direkt till den externa hårddisken. Den externa hårddisken ska ha en skiva hastighet på minst 7. 200 varvtal om den används för att konvertera video med en video capture enhet.
  5.
  Sätt in en inspelningsbar DVD till din dators DVD-brännare. DVD-brännare som stödjer dual-layer format kan lagra 8. 5 gigabyte av videodata. Dessa skivor kan användas för att arkivera konverterade videofiler. De kan kopieras till datorer när ytterligare hårddiskutrymme blir tillgänglig.


Previous:nothing Next:Hur man laddar ner till en SanDisk

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en Dell Dimension 8400
 • hur man byter en UPS
 • hur man kalibrerar en DVD-R skiva
 • hur du uppgraderar minnet för en HP tx1000
 • hur du ändrar BIOS på en HP laptop
 • hur du säkerhetskopierar dina audio / video information
 • Hur kan jag säkerhetskopiera mina partitionering och data?
 • Hur fyller du en HP 6300 bläckpatron?
 • hur man kan spara en hel mapp till en flash-enhet
 • hur man starta upp en återställningspartition på en Compaq 6715b