Dator > hur man använder TRENDnet webbkamera

 • hur man använder TRENDnet webbkamera


 • TRENDnet webbkameror är fristående videokameror som är till skillnad från konventionella webbkameror eftersom den förmedlar vad de ser till en personlig hemsida där videon kan nås från var som helst 24 timmar om dygnet. Även om TRENDnet webbkamera kan arbeta med en trådbunden anslutning, använder den trådlöst eliminerar sladdar och ger fler valmöjligheter om var att placera det. För TRENDnet webbkamera som ska användas på rätt sätt, måste den först vara ansluten till ägarens trådlösa hemnätverk så att den kan ansluta till Internet. Ägaren kan sedan använda en webbläsare på en dator eller mobil enhet som en mobiltelefon för att se den video som sänds

  Du behöver:. .
  Trådlös router hemnätverk
  Ethernet-kabel.


  1.
  Kör webbläsare. Skriv in webbläsaren "IP"-adress av trådlös router som är förtecknade i dess bruksanvisning. Tryck på "Enter" för att gå till webbaserade konfigurationssidan för det trådlösa hemnätverk router. Klicka på "Wireless"-fliken till vänster på webbsidan. Skriv ner "ID" namn som är i "ID" kolumnen på hemsidan. Skriv ned kanalnummer som finns med i "Kanal" kolumnen på hemsidan.
  2.
  Placera TRENDnet webbkameran bredvid datorn. Anslut TRENDnet webbkameran till ett vägguttag för makten. Fäst en Ethernet-kabel till ett öppet uttag på det trådlösa hemmanätverket router. Anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till Ethernet-porten på TRENDnet webbkameran.
  3.
  Kör en webbläsare på datorn. Skriv "IP-adress" som är noterat på botten av TRENDnet webbkamera i webbläsaren. Tryck på "Enter" för att gå till det webbaserade konfigurationssidan för TRENDnet webbkameran.
  4.
  Klicka på "System Administrator"-fliken. Klicka på "Configuration" längst upp på den webbsida som visas. Välj "Wireless" från den vänstra sidan av webbsidan.
  5.
  Ange "ID" namnet på ditt trådlösa hemmanätverk router som skrevs ned i "ID-namn "fältet. Ange den trådlösa kanalen det trådlösa hemmanätverk router använder som skrevs ner i "Kanal" fältet (använd "Automatic" om det är vad det trådlösa hemnätverk routerns kanal är inställd på).
  6.
  Ange lösenordet, om ett används på routern, i fältet "Lösenord", annars lämna fältet "Lösenord" tomt. Klicka på knappen "Spara" för att spara inställningarna till TRENDnet webbkameran.
  7.
  Koppla bort Ethernet-kabeln från TRENDnet webbkameran. Koppla den andra änden av Ethernet-kabeln från den trådlösa hemmanätverk routern.
  8.
  Koppla ur nätsladden från TRENDnet webbkameran. Anslut nätsladden tillbaka till TRENDnet webbkameran efter 10-15 sekunder har gått. Vänta minst en minut innan han återvände till datorn.
  9.
  Ange "IP"-adress i TRENDnet webbkamera i webbläsaren. Tryck på "Enter" för att gå till TRENDnet webbkameran webb konfigurationssida.
  10.
  Klicka på "Video" fliken på vänster sida av inbyggda webbsidan. Välj "Visa" länken på sidan för att få upp en video fönster. Vänta som videofönstret buffertar video som spelas upp direkt till den från TRENDnet webbkameran via Internet. Titta på videon när det visar sig och börjar spela i videofönstret för att kontrollera att webbkameran sänder video trådlöst men det trådlösa hemnätverket.
  11.
  Koppla bort TRENDnet webbkamera från vägguttaget. Sätt TRENDnet webbkameran på den plats som du vill ses. Anslut TRENDnet webbkameran till ett vägguttag för makten.
  12.
  Ange "IP"-adress i TRENDnet webbkamera i webbläsaren på en bärbar dator eller mobil enhet var en Internet-anslutning kan göras. Ange lösenordet du tidigare har ingått i inbyggda webbsidan i fältet. Klicka på "Video" fliken på vänster sida av inbyggda webbsidan. Välj "Visa" länken på sidan för att få upp en video fönster. Vänta som videofönstret buffertar video som spelas upp direkt till den från TRENDnet webbkameran via Internet. Titta på videon när det visar sig och börjar spela i videofönstret

  tips och varningar


 • Om den används med en kabelanslutning, konfigurerar TRENDnet webbkameran automatiskt för en gång en Ethernet-kabel från en router är ansluten till sin Ethernet-port.
 • Har tillräcklig belysning för TRENDnet webbkameran som annars blir det svårt att se några detaljer i videon som överförs.
 • Du kan inte använda en uppringd anslutning till TRENDnet webbkameran.

Previous:nothing Next:hur till återvinna förlorade filer från en misslyckad hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka pickup för trådlösa datorer
 • typer av bussar i datorer
 • hur man fixar en FireWire-port på en Mac mini
 • hur man bränner avi till CDR
 • hur man byter en cd-enheten i en Toshiba Satellite M115 laptop
 • hur ta reda på min pc: s specifikationer
 • hur man fixar en no-insignal till en dator
 • felsökning en webbkamera i MSN Messenger
 • hur du tar bort säkerheten flash-enhet
 • hur man installerar Logitech G25