Dator > Hur kommer jag åt min stationära egenskaper när min musknapparna inte fungerar?

 • Hur kommer jag åt min stationära egenskaper när min musknapparna inte fungerar?


 • Microsoft Windows Vista /XP kan du enkelt komma åt skrivbordet egenskaper med hjälp av tangentbordet Incase av problem med musen. Den vanligaste orsaken till musen att sluta fungera är på grund av något mekaniskt problem. För att kontrollera detta koppla in en annan mus till datorn och se om det fungerar. Du kan också kontrollera genom att prova din icke-funktionella musen på en annan dator. Det är bäst att få en ersättare mus så gör funktioner av musen med tangentbordet är inte lätt
  1.
  Tryck "Ctrl + Esc" på tangentbordet. Start-menyn dyker upp.
  2.
  Använd piltangenterna på tangentbordet för att välja "Kontrollpanelen" och tryck sedan på "Enter". Kontrollpanelen öppnas.
  3.
  Använd piltangenterna för att välja "Anpassning" ikonen och tryck sedan på "Enter" på Windows Vista. I Windows XP väljer du "Visa"-ikonen och tryck sedan på "Enter".


Previous:nothing Next:DVD + R information

Relaterade artiklar


 • hur man flasha BIOS från ASUS A7N8X moderkort
 • hur man kan återställa filer på mybookworld
 • hur du tar emot trådlösa fax
 • bror bläck Refill instruktioner
 • hur reparera gångjärnen på en gateway laptop
 • hur du installerar Microsoft skrivare bildvisare
 • hur man fixar Dell-dator problem
 • hur man återställer Kodak 5300 bläcknivåer
 • hur man kan bli av en linje i mitten av min skärm på min pc
 • hur man fixar en DVD-brännare en dator kommer inte att erkänna