Dator > hur du installerar ett nytt grafikkort i en Acer

 • hur du installerar ett nytt grafikkort i en Acer


 • Installera ett nytt grafikkort i en Acer dator kan förbättra både grafik kvalitet och det totala resultatet i datorn. Installationen av ett nytt grafikkort är en gemensam dator uppgraderingen men en del användare kan oroa sig för att de kommer att skada deras datorer om de försöker uppgraderingen själva. Lyckligtvis installera ett nytt grafikkort i en Acer dator är en relativt enkel procedur som tar dig mindre än 30 minuter att utföra. Allt du behöver är en stjärnskruvmejsel och föraren installationsskivan som följer med grafikkortet.

  Du behöver:
  Icke-magnetiska Phillips skruvmejsel
  . Driver installationsskivan.


  1.
  Högerklicka på "Dator" eller "Min dator" notering i Start-menyn och välj "Egenskaper" från menyn som visas. Klicka på posten för "Enhetshanteraren" och sedan expandera "Bildskärmskort" objekt i det fönster som öppnas. Leta reda på befintliga grafikkortet eller inbyggda grafiken chip för din Acer, högerklicka den och välj "Inaktivera" på snabbmenyn. Bekräfta att du vill inaktivera grafikkort.
  2.
  Stäng av datorn och koppla den. Ta bort de två skruvarna på baksidan av datorn som håller den vänstra sidopanelen på plats. Skjut panelen mot baksidan för att ta bort den. Om din Acer dator redan har ett grafikkort installerat Koppla ur monitorn från den.
  3.
  Lägg datorn på dess högra sida. Leta reda på expansion hamnar i det nedre vänstra hörnet av moderkortet. Välj ut som kortet är grafikkortet, om man är installerat.
  4.
  Välj en expansion port som matchar ditt grafikkort (rutan på grafikkortet bör identifiera expansion port typ som det kräver och kommer att ge bilder av de olika hamn typer). Om ett kort är installerad, ta bort skruven som fäster den till ärendet och lyft den ur sin hamn, om inget grafikkort är installerat tar du bort skruven som håller metallen expansionsplatsskyddet på plats och ta bort locket från baksidan av ärendet.
  5.
  Rada upp nya grafikkort med tomma expansionsporten och tryck bestämt att glida dess poler i porten. Sätt tillbaka skruven för att säkra kortet till fallet med datorn.
  6.
  Tillbaka den vänstra panelen och skruva det på plats. Ställ Acer upprätt, koppla in den igen och låta operativsystemet starta normalt.
  7.
  Infogar Driver skivan i din Acer CD-eller DVD-enhet, vilket gör att AutoRun-funktionen för att starta installationsprogrammet. Följ instruktionerna på skärmen för att installera grafikkortet chaufförer och annan tillhörande programvara som kan finnas på skivan.
  8.
  Starta om datorn när du ombeds. De drivrutinerna till grafikkortet laddas när operativsystemet startas.

  Tips och varningar


 • Kontrollera dokumentationen till din Acer dator för att ta reda på vilken typ av expansion hamnar finns innan de köper en ny video bil. . . du inte vill köpa ett kort datorn kan inte använda eller köpa en som inte är lika kraftfullt som din dator klarar av.
 • Om du inte har en skiva installation av drivrutiner eller vill se att dina drivrutiner är uppdaterade, kan du ladda ner installationsprogrammet för drivrutinen från kortet tillverkarens hemsida istället.
 • hålla kontakt med metall del av din dator fallet när du installerar grafikkortet i din Acer för att förhindra oavsiktlig statisk urladdning som kan skada moderkortet eller andra komponenter.

Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man spelar in vVD på en dator

Relaterade artiklar


 • förklara inmatningsenheter
 • hur man gör Dell Diagnostics på en stationär dator
 • Hur du ser på filmer från en bärbar dator till tv
 • hur du installerar CD-enheten på en gateway m305crv
 • hur man gör en Apple Pro-kabel högtalare förlängning
 • hur att överföra filmer från en dator till en iPod
 • hur man uppgraderar minnet i en port gt5432
 • hur man får HP Blade firmware
 • hur du ändrar MHz för ditt RAM på bios
 • hur du tar bort äldre ljuddrivrutiner